avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie DSV sau luare in baza de date ? Covrigarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie DSV sau luare in baza de date ? Covrigarie

Buna ziua, pt. Deschiderea unui punct de lucru (covrigarie)ai nevoie de autorizatie DSV? Mie mi-a spus cineva din DSV ca de fapt este "luare in baza de date" si ca singura Autorizatie ca sa dai drumu la activitate este cea data de primarie. Deci exista in lege undeva aceasta "autorizatie" ? Pot functiona fara pana vin ei la fata locului sa ma ia in baza de date pt viitoare controale? Multumesc
Cel mai recent răspuns: supaplex , utilizator 11:15, 5 Decembrie 2013
Buna ziua, nu stie nimeni sa ma ajute ?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie psi si dsv - ajutor urgent ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, Vreau sa imi deschid un fast-food si nu stiu cum sa procedez pentru autorizatii. Am fost astazi la Inspectoratul \\"Dealul Spirii\\" si doamna ... (vezi toată discuția)
Pot da drumu la activitate? ekcstsy ekcstsy Buna ziua, mi-am infiintat o firma care va functiona ca si magazin alimentar. Am fost saptamana trecuta la primarie pentru obtinerea autorizatiei de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare bistro IonescuVirginia IonescuVirginia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere informata daca puteti, in urmatoarea problema. In vederea obtinerii autorizatiei de functionare de la primaria ... (vezi toată discuția)