Buna ziua, mi-am infiintat o firma care va functiona ca si magazin alimentar. Am fost saptamana trecuta la primarie pentru obtinerea autorizatiei de functionare si mi-au spus ca dureaza 3 saptamani pana ce mi se elibereaza. Pot da drumu la activitate in acest timp? Sau fara foaia propriu-zisa nu am cum sa fac acest lucru? Mentionez ca mi s-a dat o hartiuta cu un numar de inregistrare de la primarie. In cursul zilei de astazi trebuie sa imi vina si cei de la DSV in control deci oarecum de ei am scapat.
Va multumesc pentru ajutor
fara autorizatia de functionare nu puteti , daca o faceti riscati sa fiti amendat si poate chiar activitatea sa va fie suspendata pe o anumita perioada
Ieri am sunat la primarie sa intreb daca dosarul este complet si mi-au spus ca mai trebuie sa aduc 2 acte care nu erau puse la dosar si am intrebat-o pe respectiva daca pot da drumu la activitate inainte sa imi iasa actele si a spus ca nu e nici o problema, in cazul unui control sa le dau numarul de inregistrare de la primarie precum ca am depus documentatia necesara pentru autorizatia de functionare. Nu stiu ce sa mai fac. 3 saptamani este o perioada mult prea mare si pierd prea multi bani. Investesc dar nu iese nimic.