avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot da drumu la activitate?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot da drumu la activitate?

Buna ziua, mi-am infiintat o firma care va functiona ca si magazin alimentar. Am fost saptamana trecuta la primarie pentru obtinerea autorizatiei de functionare si mi-au spus ca dureaza 3 saptamani pana ce mi se elibereaza. Pot da drumu la activitate in acest timp? Sau fara foaia propriu-zisa nu am cum sa fac acest lucru? Mentionez ca mi s-a dat o hartiuta cu un numar de inregistrare de la primarie. In cursul zilei de astazi trebuie sa imi vina si cei de la DSV in control deci oarecum de ei am scapat.
Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ekcstsy , utilizator 10:50, 25 Septembrie 2012
fara autorizatia de functionare nu puteti , daca o faceti riscati sa fiti amendat si poate chiar activitatea sa va fie suspendata pe o anumita perioada
Ieri am sunat la primarie sa intreb daca dosarul este complet si mi-au spus ca mai trebuie sa aduc 2 acte care nu erau puse la dosar si am intrebat-o pe respectiva daca pot da drumu la activitate inainte sa imi iasa actele si a spus ca nu e nici o problema, in cazul unui control sa le dau numarul de inregistrare de la primarie precum ca am depus documentatia necesara pentru autorizatia de functionare. Nu stiu ce sa mai fac. 3 saptamani este o perioada mult prea mare si pierd prea multi bani. Investesc dar nu iese nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie dsv sau luare in baza de date ? covrigarie supaplex supaplex Buna ziua, pt. Deschiderea unui punct de lucru (covrigarie)ai nevoie de autorizatie DSV? Mie mi-a spus cineva din DSV ca de fapt este \\"luare in baza de ... (vezi toată discuția)
Se poate incepe activitatea ata timp cat am platit taxa la dsv iar inspectia vine dupa? Elena a l Elena a l Buna ziua. Doresc sa deschid in fastfood . Am terminat amenajarea spatiului si am depus dosarul pt inspectie dsv . Am auzit ca se poate incepe activitatea ata ... (vezi toată discuția)
Autorizare dsv Alex Danit Alex Danit Am primit controlul unui inspector DSV ,am prezentat spatiul,actele necesare pentru autorizarea,si mi s-a spus ca voi fii sunat pentru a ridica Certificatul de ... (vezi toată discuția)