avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot doua firme functiona in acelasi spatiu comercial ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot doua firme functiona in acelasi spatiu comercial ?

Buna ziua,

Avem asaL

1 (unu) spatiu comercial
Firma X (punct de lucru , casa de marcat fiscalizata)
Firma Y

Se poate ca firma X sa aiba 2 (sau mai multi angajati) in spatiul respectiv si in acelasi timp sa colaboreze si cu Firma Y in sensul ca ar cumpara servicii de manopera (Firma Y ar avea 4 angajati) ? Practic cei 2 angajato de la X sa lucreze impreuna cu cei 4 angajati de la Y (sub forma de colaborare/manopera/servicii etc? ) ? Este legal?
Daca este suficient spatiu se pot inregistra doua sau mai multe firme in acelasi spatiu . Intre cele doua societati pot exista contracte de colaborare , vanzare cumparare etc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

firma comercializare piese auto, fara stoc nvp_playboy nvp_playboy Ma intereseaza sa deschid o firma de comercializare piese auto. M-am orientat spre asa ceva deoarece acum aprope totul se aduce pe comanda cu plata unui avans ... (vezi toată discuția)
Srl x in colaborare cu srl y MariusValentin MariusValentin Am urmatoarea nelamurire , prin ce forma legala poate un Srl X sa colaboreze cu un Srl Y la construirea unei case De exemplu Srl X face un contract de ... (vezi toată discuția)
Recurs respins hotarare irevocabila - partaj carmennigel carmennigel Buna ziua, am nevoie de ajutor , daca se mai poate....situatia de fapt : X are mai multe bunuri imobile in proprietate inaintea casatoriei se casatoreste ... (vezi toată discuția)