As vrea sa stiu daca imi poate raspunde cineva la un subiect:in cazul in care se primesc bonuri de masa la o fabrica se poate face o cerere cuiva,conducerii poate,nu mai primesc acele bonuri pt.ca facand un calcul am realizat ca de fapt se adauga acele bonuri,se impoziteaza,apoi se scade suma respectiva si anume valoarea acelor bonuri,asta insemnand ca TVA-ul acelor bonuri se duce undeva,la cine nu stiu.Se poate scoate acele bonuri sa nu le mai primesc?
draga utilizator benam situatia in care te afli e grea,fa tot posibilul sa te desparti pt. ca se va agrava,vei pierde tot,prieteni,familie,etc.Daca ai cumparat lucruri si ai chitanta pe numele tau poate te va ajuta sa-ti iei din lucruri,dar nu vei reusi cu o astfel de pers.pe cale amiabila.Situatia ta e asemanatoare cu a mea,eu m-am imbolnavit di cauza sotiei si am pierdut tot
va rog un raspuns:am o masina cumparata in urma cu 3 ani,inmatriculata pe mine,dar prima inmatriculare a fost in 2006 si vreau sa o vand.Viitorul proprietar tr.sa plateasca el inmatricularea?Am inteles ca se poate merge la notar si sa fac o imputernicire prin care sa-l deleg pe el sa o foloseasca,dar nu as vrea sa platesc eu impozitul sau amenzi de circulatie luate de el dupa cumpararea masinii;Se poate?
nimeni nu poate sti in ce situatie se afla acest copil,de aceea nu trebuie judecat(
,,fara carte si munca mai poti face treaba in viata cu prosteala si minciuna.
alege tu"),ci indrumat in mod concret.
de fapt este un demisol si nu casa facuta in intregime,iar banii investiti in acest demisol sunt bani imprumutati de mine de la sora mea si dintr-un imprumut de la banca,rata ce o platesc tot eu,pot dovedi acest lucru cu acte.Casatoria este incheiata in 2006.
As avea o intrebare:am cumparat un teren pe care am ridicat o casuta cu banii dintr-o mostenire si pot dovedi asta.La cumparare am trecut-o si pe sotie.as vrea sa stiu daca pot sa o scot de pe contrctul de vanzare-cumparare si sa raman numai eu,in eventualitatea unui divort ea sa nu figureze .
as vrea sa stiu pasii pe care trebuie sa-i urmez,situatia a devenit insuportabila,as vrea sa divortez,va rog cei ce stiu sa-mi spuna cat este taxa sau onorariul la un avocat pt.a divorta.Va rog!
ma aflu intr-o situatie grea:casatorit de 7 ani si persista problema geloziei.Imi sunt afectate relatiile in comunitate,cu familia(frate,surori),sanatatea fizica(ma agreseaza verbal si fizic,mi-am scos certificat medico-legal,imi confisca telefonul si ia nr.de telefon si suna sa vada cine raspunde,ma ameninta ca vb.cu sefa mea sa ma dea afara de la servici etc. As vrea sa ma sfatuiesc cu un avocat,dar din lipsa de resurse nu pot.Ce as putea face?Legal ma refer