avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

As avea o intrebare:am cumparat un teren pe care am ridicat o casuta cu banii dintr-o mostenire si pot dovedi asta.La cumparare am trecut-o si pe sotie.as vrea sa stiu daca pot sa o scot de pe contrctul de vanzare-cumparare si sa raman numai eu,in eventualitatea unui divort ea sa nu figureze .
Cel mai recent răspuns: rawdino , utilizator 11:38, 5 Aprilie 2013
casatoria banuiesc ca este incheiata sub vechiul cod, atunci casuta este bun comun dobandit in timpul casatoriei. la un eventual partaj, dvs puteti dovedi cu acte de unde proveneau banii. nu stiu daca si ea detine documente ca a adus bani de acasa pt constructia casei;)
de fapt este un demisol si nu casa facuta in intregime,iar banii investiti in acest demisol sunt bani imprumutati de mine de la sora mea si dintr-un imprumut de la banca,rata ce o platesc tot eu,pot dovedi acest lucru cu acte.Casatoria este incheiata in 2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si "partaj" paganas paganas va salut sunt casatorit de 4 ani si vreeau sa divortez din motive foarte bine intemeiate dar inainte de a face asta vreeau sa intreb daca ratele la banca vor ... (vezi toată discuția)
Împrumut de la soacra MamadeAndrei MamadeAndrei Buna dimineața ! Am următoarea situație în familie : in anul 2017 când am cumpărat casa împreună cu soțul meu, ne-a împrumutat soacra mea cu suma de ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri comune AdiRoman AdiRoman Buna ziua , Situatia este urmatoare : Un imobil , respectiv casa , construita pe trenul bun propiu ( cumparat inaintea casatoriei ) cu un ... (vezi toată discuția)