As avea o intrebare:am cumparat un teren pe care am ridicat o casuta cu banii dintr-o mostenire si pot dovedi asta.La cumparare am trecut-o si pe sotie.as vrea sa stiu daca pot sa o scot de pe contrctul de vanzare-cumparare si sa raman numai eu,in eventualitatea unui divort ea sa nu figureze .
casatoria banuiesc ca este incheiata sub vechiul cod, atunci casuta este bun comun dobandit in timpul casatoriei. la un eventual partaj, dvs puteti dovedi cu acte de unde proveneau banii. nu stiu daca si ea detine documente ca a adus bani de acasa pt constructia casei;)
de fapt este un demisol si nu casa facuta in intregime,iar banii investiti in acest demisol sunt bani imprumutati de mine de la sora mea si dintr-un imprumut de la banca,rata ce o platesc tot eu,pot dovedi acest lucru cu acte.Casatoria este incheiata in 2006.
Divort si "partaj"
paganas
va salut sunt casatorit de 4 ani si vreeau sa divortez din motive foarte bine intemeiate dar inainte de a face asta vreeau sa intreb daca ratele la banca vor ... (vezi toată discuția)