avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate flobos656

Activitate flobos656

Discuție intrebare
buna ziua. as vre sa va prezint situatia mea si daca se poate sa ma ajutati sa inteleg cum este mai bine de facut.sunt barbat si m-am nascut pe 19/04/1965. in anul 1981 la 16 ani m-am angajat pentru prima data si am lucrat pina in 1984 cind am plecat la scoala militara. in 1986 am absolvit si am activat pina in anul 1998 cind am depus demisia si am plecat in strainatate. lucrez cu acte in regula din 2003 si pina in momentul actual. as vrea sa stiu cind si ce fel de pensie pot cere. orice informatie suplimentara imi va fi foarte utila pentru a sti cum sa ma comport. va multumesc anticipat pentru ajutor.
Discuție Adoptie
intenționez sa deschid o acțiune de adopție pentru fiul major al soției mele rezultat din prima căsătorie. as vrea sa știu cit durează, cit costa și ce documente am nevoie.
Răspuns la discuția succesiunea
ce zice-ti fiind fiu unic, este mai avantajos (din punct de vedere material) sa astept pina la decesul mamei mele, sau oricum trebuie facut si acum. va multumesc.
Discuție succesiunea
cine imi spune va rog, cit ma costa si ce acte imi trebuiesc pentru a face succesiunea dupa moartea tatalui meu. sunt fiu unic si mama este inca in viata. cum se procedeaza. va multumesc.
Răspuns la discuția Impozit auto
[editat scrierea cu majuscule]
Problema e că au trecut mulţi ani şi nu mai am nici un document care să demonstreze vânzarea maşinilor.

[Intervenţie moderator: vă rog frumos să nu mai scrieţi cu majuscule, contravine regulamentului de postare în forum punctul 1.2. şi este greu de citit, pe lângă faptul că ne daţi senzaţia că ţipaţi la noi. Mulţumesc pentru înţelegere]
Răspuns la discuția Impozit auto
MULTUMESC PENTRU INFORMATII INSA CE MA DOARE MAI TARE ESTE CA NU M-AU CAUTAT PINA ACUM SI MAI MULT DE ATIT AM PLATIT TAXE PE MASINI SI EU SI CUMPARATORUL TOTI ACESTI ANI.
Discuție Impozit auto
In perioada 1986-1998 am locuit in Constanta . In aceea perioada am detinut trei masini care una dupa alta au fost vindute cu act de vinzare- cumparare. In 2013 am primit un plic care ma anunta ca am de platit 3000,00 de ron taxe pentru ca masinile nu au fost scazute din proprietatea mea. Cum pot face mai ales ca nu mai am nici un act care sa dovedeasca vinzarea masinilor si mai ales as vrea sa platesc mai putin.