Situatia e mai dificila din pacate,in imobilu in care locuieste persoana de care raspund mai locuieste fratele lui care este tot schizofrenic,in ultima perioada conflictele cu el au degenerat in violente cu sunat 112 chemat echipaje etc asa ca singura mea optiune e sa renunt daca nu vreau sa-mi iau un cutit in spate se poate ajunge f usor acolo eu ma aflu in imposibilitatea sa-l mai ingrijesc dar tutore nu vrea sa fie nimeni din familie asa ca o sa abandonez tutela cu toate consecintele ce urmeaza pt ca siguranta si viata mea sunt mai importante decat obligatiile care le am.Practic sunt cumnatii mei si sotia mea este tutore chiar daca in primul post am scris ca sunt eu tutore,imi era mai simplu de explicat.Responsabilitatile le impart cu sotia mea pe care nu o mai pot lasa acolo singura de frica sa nu pateasca ceva
iordantonio a scris:
"....... dar as vrea sa le inchid gura rudelor si sa le demonstrez ca nu vreau nimic din mostenirea lui." La ce v-ar ajuta aceasta "demonstratie" ? Si intai trebuie sa gasiti pe cineva dispus sa preia aceasta obligatie, ca bolnavul nu poate fi lasat de izbeliste.