avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters284295

Activitate ContSters284295

Mi-a fost atrasa raspunderea pentru falimentul SRL, hotararea este definitiva, cu mentiunea "masura asiguratorie". Consider ca este un abuz, in primul rand pentru ca am fost citata la alta adresa decat cea din buletin, eu neavand cunostinta de proces, insasi hoatararea este pe acea adresa. Am aflat abia cand mi s-a trimis instiintarea de sechestru pe apartamentul unde sunt coproprietar. Au venit azi 3 persoane de la fisc, nu mi-au aratat niciun document, dar au spus ca au venit sa evalueze. Ce parere aveti? Sfatuiti-ma!
in termeni judecatoresti, definitiva e totuna cu irevocabila?
va rog raspunsuri in masura in care se poate, tinand cont ca esentialul este acesta.
este imposibil, nu am venituri de nici un fel. As putea sa deschid un proces pentru a incerca sa dovedesc ca societatea nu a ajuns in situatia de dizolvare-faliment din reaua credinta a mea? pentru ca cinstit fiind, asta este adevarul. Suma de plata este de 10 ori mai mare decat obligatiile ramase restante la momentul deschiderii procedurii.
Imobilul este cumparat impreuna cu concubina mea. Este posibila executarea?
Am sechestru pe apartament pentru o datorie rezultata in urma dizolvarii, falimentului societatii la care am fost asociat unic. Hotararea este definitiva. Ce mai pot face?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este rezultatul problemei tale? sunt intr-o situatie asemanatoare.
Am fost anuntat ca am primit o comunicare de la cadastru in care sunt informat ca apartamentul meu este ipotecat si sub sechestru de catre directia vamala pentru o suma de bani. Nu am cunostinta de unde as putea avea aceasta datorie catre directia vamala. Nu am importat nimic nu am cumparat masini din strainatate. In ce situatii se poate ipoteca un imobil de catre autoritatea vamala? Mentionez ca lucrez in strainatate si nu am posibilitatea deplasarii in tara. Va rog raspunsuri!