Se pare ca ca judecatorii tin cont de art 8 lit e) si considera reprezentantii legali de la acesta liera a art. ca facand parte consiliul director ( ptr asociatii)
multumesc, dar nu ati spus in baza carui act trebuie sa depun cazierele fiscale atunci cand se schimba consiliul director, ( membrii nu sunt din bucuresti si va dati seama cat platesc pana la oradea, satu mare, bistrita ca sa aduca aceste caziere ptr un mandat de 1 an)
cazier fiscal ptr consiliu director
[la schimbarea consiliului director dintr-o asociatie trebuie depuse cazierele fiscale si daca da in ce baza. Mentionez ca la o jud. mi sau cerut si la alta nu, multumesc
la schimbarea consiliului director dintr-o asociatie trebuie depuse cazierele fiscale si daca da in ce baza. Mentionez ca la o jud. mi sau cerut si la alta nu, multumesc
ce tip de actiune se face ptr. reincredintarea minorului de la mama catre tata, a fost facut divortul in 2007, dar mama traieste impreuna cu noul partener in concubinaj si fiica noastra de 10 ani, pe care o sperie ca o trimite de acasa si pe maicasa o omoara. Doresc sa imi incredinteze mie minora, daca se poate un model de actiune si ce taxe trebuie sa platesc, multumesc
Care mai sunt etapele de dizolvare/lichidare ptr. un Srl cu 2 asociati.Firma a fost suspendata dar nu s-a facut reactivarea ei si a trecut ceva timp de cand au trecut cei 3 ani de suspendare.
Exista un model de AGA ptr. acest tip de actiune.
Costuri ?