avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Rejudecare incredintare minor in noul Cod
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Rejudecare incredintare minor in noul Cod

ce tip de actiune se face ptr. reincredintarea minorului de la mama catre tata, a fost facut divortul in 2007, dar mama traieste impreuna cu noul partener in concubinaj si fiica noastra de 10 ani, pe care o sperie ca o trimite de acasa si pe maicasa o omoara. Doresc sa imi incredinteze mie minora, daca se poate un model de actiune si ce taxe trebuie sa platesc, multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 19:46, 3 Septembrie 2013
Cereti autoritate parinteasca comuna si domiciliul fetitei la Dvs.
Taxele sunt in jur de 100 lei.
Trebuie sa prezentati dovezi pentru cele afirmate de dvs. mai sus; fetita va fi audiata de judecator si vointa ei va fi luata in seama la stabilirea domiciliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi audiat un minor sub varsta de 10 ani gygygy gygygy fetita mea dupa divort a fost incredintata mamei ei,mar interesa cum sa procedez ca instanta sa-mi audieze fata care nu are decat 7 ani .fata mea decate ori ma ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor LUBEN LUBEN Am cu fosta sotie doua minore ,una de 14 ani iar alta de 8 ani si fata cea mare a optat sa ramana cu mine iar cea mica cu maica-sa care a lipsit 4 ani de la ... (vezi toată discuția)
Actiune pensie alimentara minor ciancu ciancu Bună ziua, Aş dori să mă ajutaţi cu un răspuns. Am un copil minor din nurma unei relaţii de 7 ani (concubinaj) .În decembrie anul trecut el m-a ... (vezi toată discuția)