avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate ioan_4963

Activitate ioan_4963

am 50 de ani si o vechime in munca dupa cum urmeaza; 10 ani in grupa-1-a de munca ,15 ani in grupa -2- a de munca ,+6 ani in paza,la ce varsta pot sa ies la pensie anticipat.VA MULTUMESC
am scos un credit in valoare de 5300 lei din banca si nu mi la dat pina nu a semnat si sotia ca garant, Are vreo obligatie sa plateasca si ea daca divorteaza ?
va rog sa mi spuneti ,daca sotia mea divorteaza ,are vreun drept la casa daca este mostenire de la tata si dupa decesul tatalui din 2001 am renovat-o cu banii mei ,deoarece sotia nu avea niciun servici,mai are vreun drept de despagubire.va multumesc
va rog sa mi spuneti daca sotia mea are vreun drept la casa daca este mostenire de la tatal meu ,dar dupa decesul lui am renovat-o
Discuție CONTRACT
pe numele sotiei mele exista un contract cu o firma de televiziune ,ea despartinduse de mine ,eu nu vreau sa mai platesc acest abonament ,contactind firma imi zice ca daca e pe aceeasi adresa neplatind abonamentul ,reziliaza contractul si trimite o firma de recuperari .CUM MA AFECTEAZA PE MINE DACA NU E PE NUMELE MEU STIIND CA UN CONTRACT SEMNAT ARE DATE PERSONALE CU CNP PERSOANEI RESPECTIVE
se poate elibera alt act de casatorie daca originalul se afla la sotie ,,pentru a inainta actele de divort