avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data beneficierii de pensie anticipatã
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data beneficierii de pensie anticipatã

am 50 de ani si o vechime in munca dupa cum urmeaza; 10 ani in grupa-1-a de munca ,15 ani in grupa -2- a de munca ,+6 ani in paza,la ce varsta pot sa ies la pensie anticipat.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:22, 6 Aprilie 2013
Raspuns pentru,barbat.
Daca anii de grupa sunt in procent de 100%,limita de varsta la 59 de ani si 6 luni.
Pensia anticipata si anticipata partiala nu prezinta interes,deoarece sunt la 60 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent pensie Lingurar Petru Lingurar Petru am 38 de ani lucrati din care 18 grupa A2 si am 59 de ani si as vrea sa stiu daca pot iesi la pensie......... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata ionilie2013 ionilie2013 barbat nascut la 15 02 1962 vechime in munca 32 ani din care 1,6 ani armata,19 ani gr 1,3 ani gr 2...cand pot iesi la pensie? (vezi toată discuția)
Pensionare Bebereche Ecaterina Bebereche Ecaterina Buna ziua Am urmatoarea situatie, si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie: Sunt nascut in 1957 si am lucrat in grupa I si a II-a de munca astfel: - ... (vezi toată discuția)