avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate costy69

Activitate costy69

Discuție Succesiune
Buna dimineatat,Tatal meu a decedat in luna Februarie 2013,si in aceasta luna am fost citati pentru succesiune ,mama inca mai traieste , suntem 4 frati ,ma intereseaza ce se intampla daca nu ne prezentam la NOTARIAT .IN casa respectiva locuieste doar mama,si doar dupa decesul ei am vrea sa o vindem. Mama nu detine pamant extravilan.MULTUMESC/
Discuție act aditional
Ce se intampla daca refuz semnarea unui act aditional la contractul individual de munca .Sa redus programul de lucru la 4 ore pe zi.
Lucrez ca oficiant postal si in urma unei normari a rezultat 0,61 norma ,insa angajatorul nu a tinut cont de normare si mi-a redus norma la 4 ore.Astazi am primit actul aditional pentru semnat.
Discuție succesiune
TATAL MEU A DECEDAT DE CURAND ,AS DORII SA STIU DACA ESTE OBLIGATORIE DEZBATEREA SUCCESIUNII.UN ANGAJAT DE LA PRIMARIE IMI SPUNE CA TREBUIE DEZBATUTA OBLIGATORIU.
Discuție pensie urmas
sotul a decedat si vreau sa obtin pensia de urmas ,detin PFA pe numele meu ,incasez 261 ron pe luna in urma activitatii,din acestia platesc impozitul si CAS ma intereseaza daca ma afecteaza la calcularea pensiei.
VA ROG FRMOS SA IMI COMUNICATI PASII CARE TREBUIESC FACUTI PENTRU INFIINTAREA P.F.A
Buna ziua, vreau sa preiau de la mama mea pe numele meu documentele de la p.f.a cu care desfasoara o activitate independenta. As dori sa stiu cum se procedeaza.

Interventie moderator: va rog sa nu mai scrieti cu majuscule deoarece e mai dificil la citit. Multumesc pentru intelegere.