avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate pintea_adela

Activitate pintea_adela

Obligatia dansului este sa fiscalizeze, nu a mea. Lucrarile se pot executa si pe baza de comanda, nu doar contract, si dovada ca a lucrat sunt filmarile de le camere.


POPA GHEORGHE a scris:

Cine face lucrari cu persoane fizice/ firme, fara contract, fara garantii si fara documente care sa ateste plata facuta isi asuma riscuri pe proprii bani.
In instanta daca deschideti actiune, ce documente depuneti pentru a va sustine punctul de vedere ?

Anul anterior ne-a facut exteriorul , lucrare executata foarte bine

gi-jane2 a scris:

De unde stiati cum vopseste, de unde l-ati luat? Adica pe ce criteriu l-ati ales? Nu ati vazut ca nu se pricepe dupa primele zile?
Doar daca il dati in judecata puteti recupera, slabe sanse.

Buna ziua.

In urma cu 2 luni am inceput lucrarile de renovare la parterul casei. Muncitorul care s-a ocupat de zugravit, parchet, vopsit scara si montat usi, a facut o munca de toata jena. Parchetul se misca, scara e vopsita defectuos prezentand multiple zone cu pete, iar peretele e zugravit cu pete, pe alocuri e puscata vopseaua, desi nu am facut rabat la calitatea materialelor. Am cumparat materiale premium , tot ce a cerut zugravul si i-am platir si lui cat a solicitat.

Ce pot face in acest caz. Doresc sa depun o plangere pentru recuperarea banilor pe manopera si materiale. Mentionez ca nu am primit nici un document pentru banii dati si nici nu avem un contract.

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția STERGERE CAZIER JUDICIAR
multumesc pentru raspuns. Se va sterge din oficiu din cazier?
BUNA ZIUA.

IN 2015 AM FOST CONDAMNATA LA 1 LUNA CU SUSPENDARE PT FALS IN INSCRISURI SI S-A dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei aplicate pe durata termenului de încercare de 2 ani şi 1 lună,

ce trebuie sa fac ca aceasta pedeapsa sa fie stearsa din cazier ? se sterge de la sine sau trebuie sa urmez o procedura ?

multumesc.
Răspuns la discuția Srl cu asociar cu condamnare
falsul în înscrisuri sub semnătură privată (art.322 NCP)
Buna ziua. Se poate infiinta un srl daca unul dintre asociati are o condamnare de o luna cu suspendare?
Răspuns la discuția impozit imobil partaj
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns insa nu e vorba de nici o donatie. Sotia ramane cu o casa de 90 000 euro si un credit de 45000 euro iar sotul cu un apartament de 35000 euro. intrebarea era daca la inscrierea proprietatilor trebuie sa platim impozit la stat cei 3% pentru imobile dobandite de mai putin de 3 ani .

Va multumesc!
Buna ziua.

In cazul unui divort la notar , in conditiile in care sotii se decid asupra bunurilor, se plateste vre un impozit sau taxa pentru imobile ?

Mai exact sotul lasa sotiei casa. Pt a transcrie casa pe sotie sunt taxe ?

Va multumesc anticipat?
Răspuns la discuția Partaj in timpul casniciei
Schimbarea regimului matrimonial al comunitatii de bunuri in acela al separatiei de bunuri se face la notar ?

Pentru ca sunt venituri pentru care a lucrat inaintea casniciei si ni se pare normal sa fie doar ale lui si sa le lase mostenire cui vrea. are copii dinaintea casniciei si acesta va fi bunului lor doar dupa ce termina facultatea.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament