avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... STERGERE CAZIER JUDICIAR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

STERGERE CAZIER JUDICIAR

BUNA ZIUA.

IN 2015 AM FOST CONDAMNATA LA 1 LUNA CU SUSPENDARE PT FALS IN INSCRISURI SI S-A dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei aplicate pe durata termenului de încercare de 2 ani şi 1 lună,

ce trebuie sa fac ca aceasta pedeapsa sa fie stearsa din cazier ? se sterge de la sine sau trebuie sa urmez o procedura ?

multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Nu trebuie sa faceti nimic.
Intervine reabilitarea de drept!
multumesc pentru raspuns. Se va sterge din oficiu din cazier?
Reabilitarea intevine de drept, este una ope legis.Totusi, verificat acest aspect la Serviciul de cazier judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare pedeapsa cu suspendarea - termen MadalinIonescu MadalinIonescu Buna seara.In urma cu aproximativ 4 ani mai exact pe data de 7.04.2009 am primit o sentinta finala,2 ani cu inchisoare si 4ani,termen de incercare,pentru ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna dupa noul cod penal 2 ani cu suspendare si 4 ani termen de incercare jo1970 jo1970 la finalul lunii ianuarie 2011 am primit sentinta. cand pot cere reabilitarea cazierului ? (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept - pedeapsa cu suspendare, formalitati george0869 george0869 Am avut o pedeapsa de 6 luni+1zi cu suspendare pentru conducere subinfluenta alcolului pedeapsa a expirat +cei 2ani fara a avea nici o abatere. Mai trebue ... (vezi toată discuția)