avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters284944

Activitate ContSters284944

Răspuns la discuția Neplata pensiei alimentare
A primit pana in luna august 2013. Nu stiu exact ce scrie in hotararea mea, dar stiu ca asa scrie in lege, ca este obligat sa plateasca pana la finalizarea studiilor.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am un copil in varsta de 20 de ani, student in anul I, si nu a mai primit pensia alimentara de 3 luni, de cand a intrat la facultate. Ce poate face sa primeasca in continuare pensia alimentara, intrucat nu stie adresa tatalui, acesta nu a mai tinut legatura cu copilul de 10 ani. Legea il poate obliga sa plateasca? Va multumesc !
Care este termenul in care se poate elibera o adeverinta de salariat ? Este stipulat undeva, in cate zile se poate elibera si la cate adeverinte ai dreptul? Mentionez ca persoana respectiva lucreaza intr-o institutie scolara. Va multumesc !
La cate zile de la angajare, o persoana are dreptul sa ia adeverinta pentru medicul de familie sau spital? Multumesc !
Răspuns la discuția divort
Va multumesc pentru raspuns si amabilitate !
Discuție divort
Unde pot divorta doi soti care au domiciliul in Romania, dar locuiesc in Anglia (nu au cetatenie) ? In Anglia sau in Romania ? Daca ar divorta in Anglia, care legi s-ar aplica cele din Romania sau cele din Anglia si care este institutia la care trebuie sa apeleze? Care sunt actele necesare divortului? Va multumesc anticipat!
Ce posturi poate sa ocupe un licentiat in stiinte administrative ? Va multumesc !
La cate zile de concediu de odihna are dreptul un cadru didactic auxiliar cu 22 de ani vechime si respectiv 15 ani?
Va multumesc !




























Răspuns la discuția divort fara acordul celuilalt sot
Multumesc pentru raspuns !
Răspuns la discuția divort fara acordul celuilalt sot
Multumesc pentru raspuns ! Fratele vrea sa revina in tara doar pentru divort, el locuind in Anglia, la fel si sotia lui.