avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate luiza78

Activitate luiza78

Este legal ca președintele asociației de proprietari care este și administratorul respectivei asociaţii să emită factura de servicii de administrare din SRL-ul pe care îl deține? Menționez că în momentul de față președintele îndeplinește cumulativ cele 2 funcții. Asociația de proprietari nu are un administrator autorizat/atestat. De asemenea SRL-ul nu are ca obiect principal de activitate-administrare imobile - cod caen 6832. Mulțumesc!
Discuție Membri ONG
Ce modificari implica situatia in care 2 din cei 3 membri fondatori doresc sa renunte la drepturile si obligatiile in cadrul asociatiei ei avand functiile de vicepresedinte, respectiv director economic cf statut si act constitutiv ?
Răspuns la discuția Fiscalitate ONG
Multumesc de ajutor

Toate cele bune!
Discuție Fiscalitate ONG
Buna ziua,

In cazul unui ONG cu venituri provenite doar din donatii este necesara plata vreunui impozit? Daca da, exista vreun nivel al veniturilor de la care se aplica impozitul? Unde as putea gasi mai multe informatii privind legislatia fiscala in cadrul Ong-urilor?

Multumesc
Răspuns la discuția restante credite bancare
Multumesc mult,



Răspuns la discuția restante credite bancare
Multumesc de raspunsuri si recomandari.
As mai avea o intrebare; Societatea de recuperari sau banca (in situatia in care creanta a fost doar cesionata) are dreptul de a pune poprire pe veniturile salariale sau provenite din activitati liberale fara o hotarare judecatoreasca (de care sa fiu si eu informata in prealabil)?
Buna ziua,

In situatia in care informarea privind achitarea creditului restant la banca X soseste regulat din partea societatii Y de recuperare creante ce inseamna acest lucru? Ca banca a vandut creanta societatii de recuperare? Daca da, acest lucru presupune ca toata discutia privind eventuala stingere a creantei trebuie avuta cu societatea de recuperari?

Multumesc
Răspuns la discuția Plata impozit locuinta
:) multumesc frumos
Locuinta proprietate personala (unic proprietar) - plata impozitului impartit pe numele proprietarei si al sotului proprietarei. De ce? Daca legea prevede astfel , ce implica acest lucru? Sotul devine co-proprietar? In caz de instrainare (vindere) a locuintei este necesar acordul sotului?
Multumesc