Presedinta...:spam:..este una dintre cele doua maini ale admin.....dar aveti dreptate, va trebui sa epuizez toate caile pana a ajunge la FINAL si a ma lamuri. Voi solicita o baza de pret, o justificare a ceea ce inseamna aceasta cota pe care o pretinde. MULTUMESC TUTUROR SIO SEARA BJNA
Multumesc ynocentta....dupa parerea ta, mai trebuie sa dau sau nu suma de 150 lei in afara celei date cu titlu de fond de reparatii..seara buna
?...ce inseamna ca serviciile din anexa 2b la oug 34 /2006, sunt exceptate de la procedurA? Adica, daca am un contract de servicii din anexa 2b in valoare de 40000 euro ....si fac negociere...inseamna ca nu aplic prevederile art.56 din oug 34 din 2006?
Tocmai, ca parte comuna se suporta din fond de reparatii, fond pe care l,am achitat...POT SOLICITA O BAZA DE PRET? Am acest drept?
Daca a fost SI ATRIBUITA, regret..nu se mai poate face decat sa faceti o adresa catre ANRMAP prin care sa solicitati anularea si sa si motivati anularea..succes
Serviciile din anexa 2b din OUG 34 din 2006 servicii exceptate de la ordonanta...sunt achizitii directe daca valoarea acestora este sub 15000 de euro? Si daca valoarea depaseste 5000 euro, se face notificare in SEAP? Multumesc tuturor celor ce ma sprijina cu un raspuns
Buna ziua tuturor....am o intrebare....contractele din anexa 2b. La OUG 34/2006..SUNT SAU NU SUNT CONTRACTE DE ACHIZITIE PUBLICA? MULTUMESC TUTUROR PT RASPUNS
Da, este vba de partea de pe terasa, eu locuind la ultimul nivel, zi eu cred ca este parte comuna nu individuala, si atunci va trebui sa suporte pe linie verticala toti proprietarii, de altfel, chiar admin scrie pe hartiutz prin care ne instiinteaza cat avem de plata, scrie COTA PARTE...multumesc
In concluzie....MAI DAU SAU NU MAI DAU INCA ODATA 150 LEI ?
Si dvs va multumesc, asta doream sa stiu de fapt...cui ma pot adresa pt ca suspectez o forma de abuz si nu vreau ca banii pe care ii depun in asociatie
?....sa fie distribuiti abuziv...in conditiile in care nu se asigura transparenta fondurilor asa cum legea o impune...in plus, daca un prestator cere o suma exagerata, acesta nu are in vedere pretul mai avantajos si da atatia bani cat i se cer fara ca admin in schimb sa solicite o factura...ci face o chitanta de mana pe o suma doar de el stiuta
Multumesc foarte mult, am parcurs dr si oblig din L230 si din pacate legiuitorul mare sprijin nu acorda....am vazut ca a fost actualizata L230 in 2010 si chiar nu ma ajuta...foarte tare...