avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa - anulare dupa atribuirea pe SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa - anulare dupa atribuirea pe SEAP

Daca o achizitie directa a fost initiata si atribuita pe SEAP dar apoi se doreste anularea acestea se poate?Daca nu, care este rezolvarea sau care sunt consecintele?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: li_liliana01 , utilizator 18:11, 16 Martie 2013
Daca a fost SI ATRIBUITA, regret..nu se mai poate face decat sa faceti o adresa catre ANRMAP prin care sa solicitati anularea si sa si motivati anularea..succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate anula o achizitie directa pe seap? geanina.valean geanina.valean Buna tuturor, Am facut o achizitie directa pe SEAP cu un furnizor (pentru lemne de foc), am stabilit conditiile de livrare si modalitatea de plata, totul ... (vezi toată discuția)
Invitatie de participare-cerere de oferta twist twist Buna seara, Am trimis o invitatie de participare la o cerere de oferta in SEAP, acum este in faza de validare ANRMAP, si la Mod de obtinere a documentatiei de ... (vezi toată discuția)
Inceput in seap.... lia19. lia19. Imi cer scuze ptr ca am sa va pun cateva intrebari.Sunt intr-o mare nebuloasa in ceea ce priveste acest sistem SEAP.In primul rand, ca inst publica, nu suntem ... (vezi toată discuția)