avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate nestiutorintoate

Activitate nestiutorintoate

tin sa mentionez ca I-am gasit un alt chiras care va incheia contractul incepand cu 1 jan 2016, legal ar trebuii dupa 1 feb 2016 daca tot se doreste a se respecte literalmente contactul, asta nu constituie o ilegalitate?
multumesc pt raspunsul/ timpul acordat
buna ziua,
am un contract de inchiriere pana la 31.07.2016 cu o pers juridical. I-am notificat cu 30 zile ininte ca nu mai pot ramane la adresa din motive finaciare dar ma conditioneaza cu plata a lunii in curs + 1 luna pt ca in contract este mentionat ca notificarea sa se faca cu 60 zile inainte. mentionez ca am si o garantie echivalentul a 2luni de chirie la ei care spun ca o voi pierde din motiv ca reziliez contractual mai devreme de 12 luni. eu nu pot sa le platesc si luna in curs, sa nu maivb de 1+, atat cat deja pierd 600 eur garantia.am nevoie de un sfat de la dvs.
buna seara, va rog sa-mi spuneti ce se intampla dupa ce expira acea perioada maxima de 12 luni in cazul in care se doreste prelungirea , firma isi va schimba datele de identificare ( CUI/J,adresa postala) si daca poate fi platitoare de tva.
ce credibilitate au in mediul de afaceri?
multumesc,
Discuție COD CAEN 7990
Buna ziua, intentionez sa-mi infintez o firma pt comercilaizarea biletelor de avion .. de fapt nu le emit eu direct pt ca nu sunt acreditat pe emitere, eu doar le rezerv, facturez direct clientilor, emitera facandu-se de catre un alt agent autorizat.
as putea folosi codul caen 7990? pt ca acela nu m-ar obliga la licentierea sediului. ( lucrez intro agentie & am de gand sa plec si o parte din clienti vreau sa-i pastrez)
mentionez ca nu vand pachete turistice, strict bilete de avion , eu fiind de fapt un un sub agent.
multumesc,
Discuție legislatie
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca este legal sa functionez ca agentie de turism doar in baza codului CAEN , fara licenta clasica. am auzit anumite zvonuri ca ar fi ceva nou in acest sens
Multumesc,
buna ziua,
ma puteti indruma cum as putea beneficia de acea suma care se cuvine de drept acestor familii. este vorba de un minor in varsta de 4 ani rezultat din o relatie neoficiala, dar recunoscut de tata.
multumesc,
buna seara, care sunt pasii pt a solicita pensie alimentara copil minor . nu am fost casatoriti niciodata, dar am convenit ca minorul sa ramana la mine.
eu nu locuiesc la adresa din buletin& nu am fost informata ca as fi primit asa ceva.Eu tot timpul am urmarit cazul pe portalul lor.
am sa merg acolo sa vad ce lipseste la dosar
va multumesc!
buna seara, va rog sa-mi dati , daca se poate , ceva mai multe detalii care sunt cauzele luarii acestor decizii.
am de gand sa depun cerere pt reexaminare,dar vreau un sfat de la dv.
multumesc,
Complet: Cameră de Consiliu - 24
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează plângerea împotriva procesului verbal de contravenţie ca neregulată. Cu drept de cerere de reexaminare pentru petentă în termen de 15 zile de la data comunicării încheierii, cererea de reexaminare urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 09.01.2014.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 09.01.2014
multumesc.
seara buna!