avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate oanaiordache86

Activitate oanaiordache86

Buna seara,
Dacă doresc sa îmi plătesc eu contribuțiile la sănătate și pensie, cât m-ar costa?
Buna ziua,
Am fost in creștere copil și in curând voi intra direct in șomaj pentru ca firma pentru care am lucrat s-a desființat. As vrea sa plec din țara o perioada la sora mea in Anglia, pot beneficia de șomaj chiar dacă nu sunt in țara, sau trebuie sa ma duc sa vizez carnetul de șomaj lunar?
buna ziua,

un cetatean strain nerezident care doreste sa ia dividende, este obligat la plata a 5.5% la sanatate.
mulrumesc.
Impozitul l-a platit doar pentru apartamentul donat.
Bunica a donat apartamentul doar sotului meu.
buna seara,

sotul meu a primit un apartament printr-un act de donatie de la bunica lui. cand a fost sa plateasca impozitul, a platit doua chitante una pe numele meu si una pe numele sotului. de ce a trebuit sa plateasca o chitanta pe numele meu?
Buna ziua,

As dori sa stiu cum pot imputernici o terta persoana pentru a ma reprezenta la succesiune, eu sunt in Danemarca si succesiunea va avea loc in Romania.
Ce document trebuie sa fac si unde?
Este suficienta o imputernicire la avocat?
Va multumesc.
Buna ziua,

Bunici mei doresc sa-mi acorde mie apartamentul lor, ambi bunici traiesc si vor sa-mi faca actele cat sunt ei in viata, insa nu stim exact care este varianta cea mai sigura, ei se gandeau sa faca un act de donatie pentru ca este mai ieftina varianta, dar nu stim cat de sigura, pot avea garantia, si pot dormi linistit ca mama sau matusa nu-mi pot ataca actul de donatie?, sau varianta cea mai sigura este un act de vanzare - cumparare?

Multumesc.