avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate mtudor94

Activitate mtudor94

Discuție Coasigurare
buna ziua!sunt pensionat din anul 2013 pe caz de boala.Sotia mea lucreaza in strainatate cu contract de munca in speta contract italian.Intrebarea mea este,daca o pot lua pe asigurarea mea ca si coasigurat?va multumesc mult!

ok,va multumesc mult!va astept la mare la o bere rece!
imi cer scz ca nu am fost clar!in contractele de credite (ptr ca am mai multe )nu e specificat ca platesc din contul de salariu(card)!eu vreau sa-mi deschid un cont ,la o alta banca ptr a-mi fi livrati banii din vanzarea apartamentului!mentionez ca apartamentul il voi vinde prin programul "prima casa"si de aceea trebuie sa-mi deschid un cont!cum as putea afla daca pe numele meu exista incunviintare de executare silita?imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect!
eram neclar ptr ca am fost la o banca din oras (vreau sa vand un apartament)si mi-au spus ca daca cumparatorul imi baga banii in cont acestia vor fi luati de banca la care am ramas dator!mantionez ca pana in prezent nu am nicio proprire pe salariu!va multumesc ptr raspuns!
dar o banca sau mai multe in cazul in care nu iti platesti ratele iti poate pune sechestru pe conturi?
dar cu un evaluator al bancii se poate vorbi:D ptr a evalua un apartament putin mai mult?
si daca ap nu se incadreaza ?
Mai am o intrebare!Sora cea mare e plecata in spania de 2 ani dar a imputernicit-o pe sora cea mica sa o reprezinte!Imputernicirea e facuta prin Consulatul Romaniei la Madrid!cu acea imputernicire putem dezbate masa succesorala?In afara de imputernicire si o copie dupa buletinul ei nu mai avem nimic!Va multumesc!
Am inteles!Va multumesc mult!
Dar daca cumparatorul e de acord sa il cumpere fara dezbaterea de succesiune se poate?Sau nu e de acord banca care finanteaza creditul?