cum poate o firma din alta tara sa isi desfasoare activitatea(constructii) pe teritoriul Romaniei?
firma poloneza, vrea sa angajeze romani, sa lucreze in Romania. As vrea sa stiu daca se poate si daca da, cum?
persoanele vatamate sunt prietenii mei si mi-au spus ca nu au nici o pretentie.
nu stiu daca mi se va suspenda permisul sau voi plati doar amenda. in regulamentul de circulatie nu am gasit nimic sa ma ajute. multumesc pt raspuns
ce patesc (ca sofer) daca fac un accident in care sint ranite usor una sau mai multe persoane. fara sa consum alcool su alte substante interzise si fara sa incalc vreo regula de circulatie.
pentru ca a trecut mai mult de un an si toate actele de la firma au fost trimise la contabilitate ... si arhivare ..sau cam asa ceva mi-au spus si nu se mai poate face nimic ; nu mai poate gasi celalalt exemplar. sau nu mai vor sa le caute din omoditate:fight:
am schimbat motorul de la masina si am pierdut factura , cei de unde l-am cumparat nu ma mai pot ajuta,iar acum trebuie sa o duc la ITP . stie cineva cum se procedeaza, cat costa sau unde se poate rezolva problema?
:sorry:#-o
cum poate tatal meu sa obtina titlul de proprietate daca in 1990 a cumparat casa cu doar o chitanta de mana . Din acel an el a fost singurul care a platit impozitul pe casa.
multumesc mult pentru raspuns , aveti idee ce documente ar trebui prezentate notarului sau el va fi cel mai in masura sa ne clarifice situatia
cum poate tatal meu sa obtina titlul de proprietate daca in 1990 a cumparat casa cu doar o chitanta de mana . Din acel an el a fost singurul care a platit impozitul pe casa.