avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate bluenote

Activitate bluenote

Răspuns la discuția Depunere D100
Va multumesc, d-le Neagu, pt amabilitatea de a ma ajuta! O sa-mi platesc maine si contributia pe salariu, asa cum mi-ati recomandat. Toate cele bune va doresc!
Răspuns la discuția Depunere D100
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc, d-le Neagu, pt solicitudine, dar daca la D100 inteleg ce am de facut, pt ca deja am completat-o si salvat-o pe cd, la D112 nu pricep cum poate fi completata daca eu n-am platit contributiile aferente salariului in conturile trezoreriei. Sa inteleg ca depun D112 chiar si in situatia asta?
Răspuns la discuția Completare Declaratia 100
co.mihai: se poate si fara semnatura electronica, eu am sunat la ANAF si mi s-a spus sa vin la ei la ghiseu pt completare.
Discuție Depunere D100
Va salut! Am un SRL infiintat de 3 luni, iar in luna martie mi-am facut si contract de munca pe firma, cu norma intreaga, in speranta ca voi avea ceva incasari, in asa fel incat sa-mi platesc contributiile pe salariu. Nu am niciun venit impozabil pe firma pana acum, dar trebuie sa-mi depun D100 si D112 maine si nu stiu cum sa fac. In situatia mea, cand nici macar n-am bani pt plata salariului, pt ca nu mi-a intrat nimic pe firma, cum fac raportarile, ce scriu in D100, pt ca am Creanta fiscala 121, cea cu micro cu salariati, daca nu-mi faceam CIM era infinit mai simplu, scriam cifra "o" la D100 si scapam, dar asa? Mi-e si rusine sa ma duc maine la ANAF, ce completez acolo in situatia asta? Multumesc celui care o sa ma ajute cu cateva sfaturi!
Buna ziua! Imi poate spune si mie cineva cu experienta in domeniul juridic, daca pot infiinta o firma al carei cod CAEN principal sa fie 7810 (Activitati ale agentiilor de plasare de forta de munca), iar cel secundar va fi 7830 ( intrucat intentionez sa tin Revisal-ul/salarizarile si sa intermediez relatia cu ITM-ul pt potentialii parteneri)? Multumesc anticipat celui care ma lamureste!
Eu nu-mi defasor deocamdata activitatea in cadrul unui cabinet individual de psihologie, insa intentionez sa-mi deschid unul.
Sunt interesat sa stiu daca exista vreo modalitate juridica in asa fel incat in cadrul cabinetului sa desfasor activitatea de recrutare si plasare forta munca. In caz contrar, ma voi orienta spre constituirea unei societati tip SRL cu activitate dedicata.
Intrebare: se poate in cadrul unei societati astfel create sa profesez si ca psiholog in domeniile pt care am acreditare ( psih. muncii, serviciilor si transporturilor, psihoterapie ), chiar daca domeniul principal de activitate este dat de codul CAEN 7810?
Multumesc!
Buna ziua!
Vreau sa stiu daca in cadrul unui Cabinet Individual de Psihologie pot desfasura activitati legate de resurse umane, specifice Codului CAEN 7810 ("Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă ") ?
Multumesc anticipat celui care imi va da un raspuns pertinent!