Ma poate lamuri si pe mine cineva in cunostinta de cauza, cum completez, ce anume scriu in D100, in conditiile in care am raportare trimestriala, un angajat cu CIM de 8 ore(eu), dar firma nu a incasat nimic din ianuarie de cand am infiintat-o si pana acum. Toate activitatile, inclusiv plata contributiilor la salariu (D112) s-au desfasurat cu banii mei personali, deci imprumutati firmei. Anticipez ca primele plati imi vor fi facute dupa 14 mai. Ce trebuie sa completez in D100 in situatia mea?
Multumesc pt lamuriri!
Declaratia 100 pentru plata impozitului pe venitul microintrepinderii o veti depune si cu zero daca in perioada de raportare nu ati avut venituri. La societatile comerciale se i-au in calcul veniturile inregistrate nu cele incasate efectiv in perioada de raportare.
Va multumesc pt ajutor si promptitudinea raspunsului! Imi mai puteti spune daca D100 e obligatoriu sa o depun online, sau ma pot duce la ANAF si o completez acolo pe hartie?
Depunere d100
bluenote
Va salut! Am un SRL infiintat de 3 luni, iar in luna martie mi-am facut si contract de munca pe firma, cu norma intreaga, in speranta ca voi avea ceva ... (vezi toată discuția)
Depunere d 112
Chris-Cross
D112 se depune doar online cu semnatura digitala?De cand e valabila situatia?
D300,D390,D394,D100 se pot depune si la ghiseu sau este valabila si pentru ele ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.