avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Completare Declaratia 100
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Completare Declaratia 100

Ma poate lamuri si pe mine cineva in cunostinta de cauza, cum completez, ce anume scriu in D100, in conditiile in care am raportare trimestriala, un angajat cu CIM de 8 ore(eu), dar firma nu a incasat nimic din ianuarie de cand am infiintat-o si pana acum. Toate activitatile, inclusiv plata contributiilor la salariu (D112) s-au desfasurat cu banii mei personali, deci imprumutati firmei. Anticipez ca primele plati imi vor fi facute dupa 14 mai. Ce trebuie sa completez in D100 in situatia mea?
Multumesc pt lamuriri!
Cel mai recent răspuns: bluenote , utilizator 13:08, 24 Aprilie 2018
Declaratia 100 pentru plata impozitului pe venitul microintrepinderii o veti depune si cu zero daca in perioada de raportare nu ati avut venituri. La societatile comerciale se i-au in calcul veniturile inregistrate nu cele incasate efectiv in perioada de raportare.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Va multumesc pt ajutor si promptitudinea raspunsului! Imi mai puteti spune daca D100 e obligatoriu sa o depun online, sau ma pot duce la ANAF si o completez acolo pe hartie?
co.mihai: se poate si fara semnatura electronica, eu am sunat la ANAF si mi s-a spus sa vin la ei la ghiseu pt completare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere d100 bluenote bluenote Va salut! Am un SRL infiintat de 3 luni, iar in luna martie mi-am facut si contract de munca pe firma, cu norma intreaga, in speranta ca voi avea ceva ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia la anaf pentru microintreprindere florinn28 florinn28 Daca am semnatura electronica pot sa depun pentru cineva declaratia la anaf? Pentru microintreprindere ce declaratii se depun el nu a depus nici in ... (vezi toată discuția)
Depunere d 112 Chris-Cross Chris-Cross D112 se depune doar online cu semnatura digitala?De cand e valabila situatia? D300,D390,D394,D100 se pot depune si la ghiseu sau este valabila si pentru ele ... (vezi toată discuția)