avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Depunere D100
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Depunere D100

Va salut! Am un SRL infiintat de 3 luni, iar in luna martie mi-am facut si contract de munca pe firma, cu norma intreaga, in speranta ca voi avea ceva incasari, in asa fel incat sa-mi platesc contributiile pe salariu. Nu am niciun venit impozabil pe firma pana acum, dar trebuie sa-mi depun D100 si D112 maine si nu stiu cum sa fac. In situatia mea, cand nici macar n-am bani pt plata salariului, pt ca nu mi-a intrat nimic pe firma, cum fac raportarile, ce scriu in D100, pt ca am Creanta fiscala 121, cea cu micro cu salariati, daca nu-mi faceam CIM era infinit mai simplu, scriam cifra "o" la D100 si scapam, dar asa? Mi-e si rusine sa ma duc maine la ANAF, ce completez acolo in situatia asta? Multumesc celui care o sa ma ajute cu cateva sfaturi!
Cel mai recent răspuns: bluenote , utilizator 18:29, 24 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La d100 o depuneti cu zero daca nu ati avut venit in perioada de raportare si selectati plata impozit 1% pentru ca aveti un salariat pe firma. Separat depuneti d112 pentru partea de impozit si contributii pentru contractul de munca.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc, d-le Neagu, pt solicitudine, dar daca la D100 inteleg ce am de facut, pt ca deja am completat-o si salvat-o pe cd, la D112 nu pricep cum poate fi completata daca eu n-am platit contributiile aferente salariului in conturile trezoreriei. Sa inteleg ca depun D112 chiar si in situatia asta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are legatura daca odata depusa d112 o sa si platiti darile la stat care apar in declaratie, asa cum ar trebui ca sa nu platiti penaliati de intarziere. Deci completati d112 si o depuneti la termen iar plata, daca nu aveti bani sau nu puteti sa va imprumutati de pe la rude, o veti face cand puteti dar o sa trebuiasca sa platiti si penalitati.
Plata o sa o puteti face la trezorerie la ghiseu cu foaie de varsamant sau prin contul bancar al firmei, cu ordin de plata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2018
george-neagu, moderator
Va multumesc, d-le Neagu, pt amabilitatea de a ma ajuta! O sa-mi platesc maine si contributia pe salariu, asa cum mi-ati recomandat. Toate cele bune va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere declaratia 112 ataela ataela Va rog sa-mi spuneti: -daca am facut o angajare in data de 08.08.2013 ,care este termenul de depunere a declaratiei 112 -in ce mod voi vira banii datorati la ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 100 co.mihai co.mihai Ma poate lamuri si pe mine cineva in cunostinta de cauza, cum completez, ce anume scriu in D100, in conditiile in care am raportare trimestriala, un angajat cu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)