avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielpop

Activitate gabrielpop

lucram de 2luni si 20 zile in prima luna cu 4 ore de comun acord din pacate a trecut si a doua luna tot asa cand i am cerut sa mi dea o hartie cami trebuie la banca sa ma dic ca si girant la cineva mi a spus sec --poti sa pleci de la munca de azi nu mai lucrezi fara preaviz fara nimic acuma va intreb se poate actiona in instanta? adica eu am ceva drepturi sau numai angajatorul are , eu am contract cu firma respectiva care l am si semnat va multumesc anticipat
Discuție succesiunea
daca mama e trecuta si ea ca si proprietara in actele casei dupa ce tata a decedat si nu am facut succesiunea poate sa puna gaj casa la banca in acest caz?
multumesc mult sanatate va doresc si la toti de pe forum
Răspuns la discuția INMATRICULARE MASINA
sanse sunt doar in Bulgaria daca asta va cerut trebuie achitata sau ramane pe fostul proprietar asta e la intelegere cu impozitul desi e riscant deoarece amenzi ,accidente radare etc sau asteptam viitoarele alegeri parlamentare (din pacate pentru noi )
am luat o cerere de la serviciul parcari anexa 3 zice asa -declaratia persoanei autentificate notarial din care sa reiasa ca cedeaza/renunta la contractul de inchiriere al garajului (parcarii) in favoarea altei persoane sau copie certificat de deces( dupa caz)
va multumesc de rabdarea de care dati dovada garajul e luat pe numele raposatului meu tata cu abonament emis in baza571/2003 de fapt e un contract de inchiriere cu primaria intre (tata) si primarie cam asta e si sunt in dubii merita sa ma duc la notar imi cere? nu mi cere? asta e dilema mea multumesc eu l am achitat garajul adica abonamentul pana in 2013 decembrie o clauza spune asa in caz de deces al titularului contractul se poate transcrie la cerere pe numele celor in drept....
garajul e al primariei nu este proprietatea mea vreau sal cedez unei persoane eu trebuie sa plec din tara si nu vreau sa l inchiriez dearece nu este posibil( scrie in actele contractului )deci sa inteleg ca in cazul respectiv tot trebuie succesiunea facuta desi e garajul primariei multumesc din suflet ptr raspuns sanatate
buna ziua tuturor pot ceda un garaj care e pe numelel lui tata care a decedat acum 4 ani dar nu s a facut succesiunea? ma refer notarul imi va cere succesiunea sau exista si alta cale? va multumesc anticipat