Buna ziua,pentru a transforma forma de angajare de la perioada determinata la nederminata,este nevoie de publicarea postului respectiv la ziar si de concurs?
Este vba de sistemul bugetar,
multumesc!
Buna ziua,
pentru o pensie de intretinere copil,daca debitorul nu este inregistrat la casa de pensii ca si angajat,se poate merge la executor pentru a obtine drepul copilului conf sentintei judecatoresti?
multumesc!
Buna seara,
as dori un sfat va rog ref la urmat sit:
-in timpul casniciei am facut credite bancare la care doar una din parti apare in acel contract,a urmat divortul iar pers respectiva nu-si mai achita ratele pe motiv ca nu este titularul creditului.In calitate de titular am platit ratele in continuare,la banca nu am gasit nicio intelegere deoare din motive de sanatate grave a trebuit sa optez pentru pensioanare,venitul mi s-a diminuat automat.
-ce pot face? multumesc!
Buna ziua,
un bun comun(masina),in urma unui divort se poate vinde de catre una din parti fara a face partajul?
La partaj se tine cont si de cealata parte sa-si primeasca partea?
multumesc!
buna,
pentru a intra in posesia pensiei de intretinere minor,am trimis cerere,sentinta civila la angajator;acesta imi raspunde ca debitorul nu este angajarul lor dar pastreaza documentatia trimisa de mine.
-este corect sa pastreze aceste acte sau sa -le returneze,va rog?
multumesc!
Buna,care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru a inainta actiune in cazul neplatei pensiei de intretinere minor?
-se plateste atunci cand se deschide actiunea,va rog?
multumesc!