avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bun comun vandut inainte de partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bun comun vandut inainte de partaj

Buna ziua,
un bun comun(masina),in urma unui divort se poate vinde de catre una din parti fara a face partajul?
La partaj se tine cont si de cealata parte sa-si primeasca partea?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:18, 2 Mai 2013
Masina se poate vinde de catre unul dintre soti,dar fiind bun comun banii vor trebui impartiti comform cotei de contributie a fiecaruia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua dorim sa achizitionam o casa, dar proprietarii sunt ... neflictus neflictus Buna seara Dorim sa achizitionam o casa, dar proprietarii sunt in divort. Sotul si-a actionat sotia in instanta in legatura cu modalitatea de impartire a ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune.... floryflori33 floryflori33 se poate sa ma ajutati cu un raspuns:fratele meu a divortat in 2010,nefacind si partajul ...mentionez ca din aceasta casatorie au rezultat 2copii.in urma ... (vezi toată discuția)
Masina in lizing tiktakko tiktakko Cer ajutorul ptr a stii daca in timpul casatoriei am cumparat o masina , cu imprumut la banca, acum in timpul divortului am dreptul sa o schimb sau sa o ... (vezi toată discuția)