avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regula - retinere sentinta poprire pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regula - retinere sentinta poprire pensie de intretinere de catre fostul angajator al debitorului

buna,
pentru a intra in posesia pensiei de intretinere minor,am trimis cerere,sentinta civila la angajator;acesta imi raspunde ca debitorul nu este angajarul lor dar pastreaza documentatia trimisa de mine.
-este corect sa pastreze aceste acte sau sa -le returneze,va rog?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 15 Aprilie 2013
Avand in vedere ca este un document trimis catre acesta, are dreptul sa le opreasca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorare pensie alimentara cristi.a cristi.a Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la interpretarea solutiei: Solutia pe scurt: Admite cererea . Dispune reducerea pensiei de întreţinere stabilită în ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)
Sfat in legatura cu neplata pensiei alimentare raichard raichard buna ziua va rog sa ma indrumati si pe mine unde sa merg deoarece de 5 luni nu am mai primit pensia alimentara a minorei si va rog sami trasmiteti si actele ... (vezi toată discuția)