Dar poate sa ramana in concediu pentru ingrijirea copilului la unul dintre angajatori inca o luna si sa revina doar la celalalt? Cine si cum o va retribui?
Va multumesc!
Buna seara, am rugamintea de a=mi clarifica urmatoarea problema.
O angajata cu contract de munca cu norma intreaga la o firma si cu contract cu timp partial la o alta firma, are contractele suspendate la ambele firme pentru ingrijirea copilului cu varsta pana la doi ani si doreste sa se intoarca la serviciu cu o luna inainte de expirarea termenului de suspendare. In acest caz trebuie incetata suspendarea la ambele firme in aceeasi zi?
Va multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
pana la ce data a lunii pot depune la casa de pensii decizia de incetare a contractului individual de munca pentru a putea incasa prima pensie in luna respectiva?
Este vorba de pensie anticipata. Decizia trebuie depusa pana la data de intai a lunii pentru care se incaseaza pensia ?
Buna ziua,
Pensionara pentru limita de varsta, pot opta pentru a primi pensia sotului decedat deoarece pensia mea este mai mica si nu pot sa ma descurc fara ajutor ? Sotul a decedat recent si casnicia noastra a durat 47 ani.
Va multumesc!
Buna ziua,
La angajarea in unitatea turistica, in care lucrez momentan, am negociat un salariu de 4000 lei brut. De 2-3 luni angajatorul ma plateste cu minimul pe economie ,asta fara sa-mi aduca la cunostinta in prealabil, pe motiv ca nu sunt realizari. Avea dreptul sa-mi reduca salariul fara sa-mi spuna macar, pot sa recuperez diferenta de bani, sau ce am de facut ca sa rezolv aceasta problema?
Va multumesc mult!