avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate masso

Activitate masso

alta tara alta..... ar trebui sa fie transmisibil mostenitorului.. dar notarul vrea bani pe actele facute la el !
buna ziua; exista acorduri notariale pentru constructia la calcan pentru terenul proprietatea mea date de sotia mea al carui mostenitor sunt; sunt valabile in continuare (se mostenesc) sau trebuie sa inchei alte acorduri pt. a vinde terenul? multumesc
buna ziua; pe terenul proprietatea mea se afla un post trafo si cabluri care trec prin interiorul terenului! acestea ocupa , cu tot cu perimetrul de siguranta, aproape 90 mp. din teren; la OCPI, figureaza pe schitele de cadastru dar se specifica ca nu exista titlu de proprietate pe aceasta ,,cladire" ! As dori un sfat in legatura cu aceasta situatie, cunoscand ca legea energiei prevede ca este de utilitate publica si nu poate fi mutat decat pe cheltuiala celui afectat ! eventual, prin actiune judecatoreasca, sa cer chirie pe terenul ocupat? (vor zice ca nu e proprietatea lor, dar de folosit o folosesc !!) Multumesc
buna ziua; am un teren proprietate si o parte din el am vandut unor persoane care au construit o cladire pe terenul vandut; problema este ca pe sub terenul ramas in proprietate, conform unui aviz de la Retele Electrice Muntenia, figureaza un conductor electric care alimenteaza cladirea, fara ca eu sa stiu, sa fiu informat sau sa mi se ceara acordul ! Cum pot afla cine este constructorul, cum a obtinut avizul si cine i l-a dat ? Stiu ca se poate reloca conductorul dar pe cheltuiala celui afectat !
Oricum este o piedica in vanzarea proprietatii mele si va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce pot face in acest caz; va multumesc
a-ti inteles gresit! nu-mi trebuie fotocopie dupa contract ci dupa livret ca sa pot face contractul impreuna cu alte acte!
buna ziua! pur si simplu nu-mi mai gasesc livretul militar! ma apropii de pensie si imi trebuie sa depun cel putin o copie la camera de munca pentru contract; ma poate sfatui cineva ce trebuie facut ? multumesc
si daca nu se mai intruneste nici com.ex. si nici ad.gen.?
multumesc ; trebuie totusi o deplasare la Casa de asigurari pentru un raspuns de la ""origine""; de cele mai multe ori nu sunt corelate dispozitiile si legile intre ministerele sanatatii si finantelor
chiar astazi au venit la Asociatie pentru propunerea unui contract in vederea montarii unei antene GSM pe bloc; este un subiect vechi de discutie chiar si aici pe avocatnet.ro, subiect dezbatut dar fara ca sa se intaleaga nocivitatea radiatiilor unei asemenea antene, deoarece suntem tinuti "in ceata" in interesul firmelor de telefonie mobila si a unor institutii statale si locale si chiar a asociatiilor de proprietari sau locatari, momite cu sume maricele sa fie de acord cu montarea unor astfel de instalatii; nu o sa gasiti usor, sau chiar deloc raspunsuri in legatura cu nocivitatea acestui fel de radiatii, pentru ca interesele sunt uriase iar coruptia la acelasi nivel; personal am gasit un site ''[ link extern ] "
este adevarat in limba franceza , foarte edificator pentru a "" iesi din ceata""! - daca nu cumva a fost si acesta eliminat!
buna ziua! rog a mi se raspunde la urmatoarea problema: sotia are venituri numai din inchirieri si este singura intretinatoare de familie, fiul fiind student iar sotul nu are venituri; poate sotia sa-l ia pe sot coasigurat la sanatate? multumesc