avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1846 soluții astăzi
Forum Activitate nonuska

Activitate nonuska

Răspuns la discuția donatie apartament
Multumesc mult pentru lamurire.
Donatia dobandita in timpul casatoriei, functioneaza ulterior ca un bun dobandit/ achizitionat impreuna in timpul casatoriei sau ca o mostenire, la care celalalt sot nu are dreptul? Celalalt sot va avea sau nu drepturi, la o astfel de donatie?
Răspuns la discuția donatie apartament
Donatia astfel primita, functioneaza ulterior ca un bun dobandit/ achizitionat impreuna in timpul casatoriei sau ca o mostenire, la care celalalt sot nu are dreptul? Celalalt sot va avea sau nu drepturi, la o astfel de donatie?
In cazul donarii apartamentului - proprietate personala- unei persoane casatorite, sotului acesteia din urma ii revine si lui jumatate, ca in cazul vanzarii-cumpararii? Odata donat apartamentul, persoana donatoare se poate razgandi de-a lungul vietii, sa revina asupra deciziei?
Multumesc mult pentru explicatii!
Imputernicirea a fost facuta intr-un judet, iar eu, actualmente am domiciliul in alt judet..
Se poate merge la alt notarcare sa elibereze asa ceva?
Ce-i de facut in cazul, in care se regreta imputernicirea unei persoane pt efectuarea unei succesiuni+vanzare teren, imputernicirea fiind facuta pentru o persoana care a profitat de naivitatea detinatorului titlului de proprietate ? poate fi retrasa imputrnicirea facuta? poate imputernici pe altcineva si cea anterioara nu mai are valoare, sau cum sa se procedeze?
Răspuns la discuția titlu de proprietate furat
Va multumesc pentru promptitudine!
Răspuns la discuția titlu de proprietate furat
Unde se poate elibera? si persoana care detine titlul fara sa fie al lui, poate face ceva cu el?