avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate ionutdima13

Activitate ionutdima13

am primit salariu mai mult decit in cim,avind in vedere ca eu sunt in instanta cu ei
nici nu stiu daca sa facut vreo cercetare disciplinare in cazul meu,este normal?
Discuție Cim suspendat
daca procurorul da nup eu ma pot intoarce la servici sau angajatorul o poate contesta ca sa mai ma tina pe bara.
Discuție Mediere
scuze am uitat sa va intreb de mediere,termen cu firma am inteles ca am data recomandata 22-01-2014,cum se procedeaza?daca politia imi da nup eu ma pot intoarce la servici pur si simplu sau am nevoie de o decizie nu stiu intreb si eu .multumesc
Discuție Suspendare cim
buna ziua ,eu am contractul suspendat de 8 luni nici acum nu mi sa dat termen in instanta de ce merge asa greu.apropo de cercetare disciplinara eu nu trebuia sa am ocazia sa ma apar si sa imi demonstrez nevinovatia firma mi-a suspendat cim pentru presupuse fapte .singura sansa a mea este instanta .nu cred ca mai contestam daca stiiam ca merge asa greu ,eu bazinduma pe raspunsul dat de itm care mi-a comunicat ca litiigiile de munca se judeca in regim de urgenta termenele fiind date la maxim 15 zile diferenta.
Discuție Suspendare cim
buna dim firma mi-a facut plingere penala in aprilie si cim e suspendat,daca procurorul da nup ma pot duce la servici inapoi ,mentionez ca am facut contestatie la tribunal in luna mai dar nici pina acum nu am primit termen.decizia de suspendare poate fi nula avind in vedere ca angajatorul mi-a comunicat ca poate fi contestata la judecatorie in termen de 30 zile si nu la tribunal.
va rog spunetimi si mie care este instanta competenta in cazul meu