avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere

scuze am uitat sa va intreb de mediere,termen cu firma am inteles ca am data recomandata 22-01-2014,cum se procedeaza?daca politia imi da nup eu ma pot intoarce la servici pur si simplu sau am nevoie de o decizie nu stiu intreb si eu .multumesc
Pentru a primi un raspuns pertinet la problema dvs. va rog sa reformulati intrebarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am participat de curand la un concurs din sursa externa ... Grigore91 Grigore91 Buna ziua,am participat de curand la un concurs din sursa externa in cadrul Administratiei nationale a penitenciarelor unde am fost declarat admis. Problema ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate comunicare decizie concediere disciplinara carmenvrabie carmenvrabie Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un angajat lipseste de la serviciu de 3 saptamani, nu raspunde la telefon si nu a contactat firma deloc. ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket, încadrat ca furt calificat. pot să încerc o mediere sau se impune angajarea unui avocat? savinescu123 savinescu123 Buna ziua, pe data de 30 dec. 2018 fiind in stare de ebrietate am intrat in magazinul kaufland de unde am luat 2 sticle de vin cugandul sa continui spritul. In ... (vezi toată discuția)