avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan078

Activitate bogdan078

Am primit de la companie (fantoma) din Hamburg o notificare pt inregistrarea in EBN (European Business Number), dupa care m-am trezit cu o factura de 677 euro. Cum scap de ei? (inteleg ca nu sunt singurul)
Răspuns la discuția European Business Number
eu am trimis (din greseala) necitind atent ce scrie si m-am trezit cu o factura de 677 eur
Cum scap de ei?
Răspuns la discuția European Business Number
bap2006 a scris:

Cred ca va referiti de fapt la Identificatorul unic la nivel european (EUID), care va deveni obligatoriu din 2017...
Eu de acest EBN nu am mai auzit si initial l-am confundat cu EUID, pentru ca firma care trimite aceste adrese si-a pus un antet care aduce foarte bine cu siglele UE, da chiar si un termen pana la care sa se depuna formularele de inregistrare completate...insa nu este decat o mare teapa. De exemplu, daca pe prima pagina scrie ca inregistrarea este gratuita, pe formularul de inregistrare propriu-zis scrie, cu litere mici :), ca "prin prezentul sunt de acord cu oferta dvs. de 677 euro/an"!!

ati reust sa luati legatura cu cei de la AFCNpentru lamuriri?
buna ziua,
aveti idee la ce se refera tiparituri mixte, eu doar personalizez produsele clientilor fara sa vand produse, crezi ca ma incadrez la 3%?
am aceeasi problema, ai reusit sa vorbesti cu cei de la AFCN, mi se pare o prostie