Bună ziua,
O angajata (cu doua locuri de munca inainte de a întra în concediu creștere copil), ii expira de drept CCC pentru bebe 1 și intra în concediu prenatal pt bebe 2.
Intrebare
Care este stagiul de cotizare pentru fiecare loc de munca în parte.
Buna ziua
Am urmatoarea situatie si 2 explicatii diferite
Exemplul este urmatorul
Un angajat a lucrat in luna aprilie toata luna, iar salariul brut aferent este de 850 fara alte sporuri sau sambete lucrate etc.
La cei 850 brut netul este de 636
Salariatul respectiv a avut asa
850 brut 168 bonuri de unde a rezultat un rest de plata de 595 si salriul net 763
A mers sa se intereseze pentru un credit micut si ii s-a zis ca nu e ok ca trebuia sa aiba 636 in mana indiferent de situatie ca asa prevede legea si bonuri nu sa ii diminueze banii( bacnotele/)efectiv primite in mana respectiv 595 .
conteaza daca primesti 595 bani in mana si 168 bonuri sau trebuia 636 lei neaparat si bonuri
Buna!
As avea nevoie si eu de ceva sfaturi, cum sa procedez in legatura cu imatricularea masinii mele.
Povestea este in felul urmator....La inceputul anului trecut eu si fratele meu am urmat procedurile in vederea imatricularii masinilor noastre cu numere de Spania, prin procedura clasica...a da in judecata....
Amandoi am avut acelasi avocat, in aceeasi zi procesul , aceleasi masini, anul 2004 amandoua ..doar ca mare ne-a fost surpriza sa constatam ca unul a castigat procesul si a putut sa isi imatriculeze masina iar eu nu ....mi se pare o discriminare totala! cum se poate ca o lege la cineva sa se aplice iar la altcineva nu ...aberanta treaba asta cu taxa ....
Multumesc de raspuns!
Asa cum v-am scris dumneavoastra asa i-am zis si doamnei care se ocupa cu admin.blocului dar imi arunca raspunsuri rastit, raspunsuri vagi, etc
Ideea e ca atat la blocul "X" cat si la blocul"Y" comunic cu acelasi admin. Blocurile "X" SI "Y" sunt lipite, Apartamentele din blocul Y au fost date in ianuarie in folosinta.Ideea mea a fost ca in decembrie in blocul X am platit mc de apa cu 3 3,5 lei liftul deloc, iar in ianuarie diferentele au fost mari 7 lei mc de apa aproape,liftul, plata administrator etc . Nu banii sunt problema doar ca e dreptul meu sa stiu pe ce servicii dau banii respectivi, doar ca domnul admin.imi zicea 2 cuvinte rastite , si am vrut sa aflu o parere si de aici.
Va multumesc
Buna ziua
Imi puteti spune daca s-a schimbat recent lega cu liftul? am stat o vreme intr-un bloc in chirie undei cei de la partenr si etajul 1 erau scutit de la plata
Dar de doua luni m-am mutat la blocul alaturat la parter si mare mi-a fost surpriza ca se plateste
va intreb pentru ca am mai avut ceva pb in acest bloc, 1 mcub de apa l-am platit cu aproape 7 lei...absurd ...am intrebat-o pe doamna dc diferenta asa mare nu a stiut sa imi raspunda ..
Vreau sa stiu ce platesc de aceea v-am pus intrebarea cu liftul
va multumesc