avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal și postnatal, stagiu cotizare, mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal și postnatal, stagiu cotizare, mai multe locuri de munca

Bună ziua,
O angajata (cu doua locuri de munca inainte de a întra în concediu creștere copil), ii expira de drept CCC pentru bebe 1 și intra în concediu prenatal pt bebe 2.
Intrebare
Care este stagiul de cotizare pentru fiecare loc de munca în parte.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal dupa ccc, indemnizatie mai mica? Erika-Monica Erika-Monica Bună seara, Am o problema legata de locul de munca. În data de 29.08.2020, mi s-a întrerupt suspendarea CIC pt concediu de creștere a copilului. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate MariaLL MariaLL Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Eu sunt in CIC pana la data de 18 iulie 2012 (din 2010 incepand), iar dupa 20 iulie 2012 urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)