avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters287513

Activitate ContSters287513

Avem un act de vânzare cumpărare cu clauza de întreținere și uzufruct viagera cu 2 persoane. Una a decedat. După decesul cealaltă persoana a adus o nepoata sa locuiască cu ea și dorește rezilierea contractului. Eu am făcut investiții mari în casă circa 13000 lei acum 8-9 ani. Rudelor le place casa și o vor . Ce am de făcut pentru ca situația este stresantă și așa stăteam 4 persoane intr o camera 2 adulți și 2 adolescente. Acum stau cu o străină care folosește utilitățile pe care le plătesc eu și baia toaleta etcetera noi fiind nevoiți să dezinfectamă tot timpul să nu ne îmbolnăvim de ceva. Este normal așa ceva? Ce putem face?
Răspuns la discuția Recuperare taxa judiciara
Mulțumesc mult.
Răspuns la discuția Recuperare taxa judiciara
Buna ziua,
Cele doua taxe sunt in suma de 480 lei si le-am platit la Administratia Locala de Taxe si Impozite. Nu ma costa mai mult executarea decat suma de recuperat? Nu exista alta modalitate?
Am câștigat în instanță în proces cu o firma de recuperare. Am introdus acțiune pt recuperarea taxei. Mi a fost admisă. Ce mai trebuie să fac sa mi iau efectiv banii? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Mulțumesc mult.
Mulțumesc mult pentru răspuns.
Ce înseamnă excepția lipseîn de interes. Vreau să cumpăr un teren pe numele fiicei mele de 17 ani. Am făcut cerereala Primarie cum m- au învățat de la notariatine dar de la autoritatea tutelară m au trimis la Judecătorie. Am introdus acțiune pt curatela care mi a fost respinsă pt excepția lipsei de interes. Menționez că am formulat singur acțiunea deoarece un avocat mi a cerut 1000 lei în condițiile în care terenul costă un pic mai mult.
Buna ziua.
Am solicitat unei banci sa-mi puna la dispozitie un desfasurator cu toate sumele platite de catre mine si sumele pe care le mai datorez. Raspunsul nu a foste cel solicitat, banca raspunzandu-mi ca am platit suma x si mai am de platit suma y. Studiind chitantele am costatat neconcordante si am revenit cu o solicitare. Mi s-a trimis extrasul de cont dar din acesta rezulta ca din aprilie a.c. nu mai figurez cu nicio plata desi eu am chitante. Banca refuza sistematic sa-mi dea explicatii si ma paseaza dintr-o parte in alta. Ce am de facut?
Multumesc.
Buna ziua.
Cum pot lua legatura cu un avocat din judetul Arges, specializat in procese cu bancile
Nu cunosc pe nimeni in domeniu si nu stiu cine m-ar putea ajuta.
Multumesc.
Răspuns la discuția Imbogatire fara justa cauza
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Daca aveti un contract acesta trebuie respectat.
Daca l-ati respectat mergeti la avocat.

Daca nu ati respectat contractul nici avocatii nu cred ca va pot apara decat daca dovedesc ca ati respectat contractul...

Adica tot de contract e vorba ca sa intelegeti...


Sa inteleg ca eu nu am niciun drept. Daca eu cu sotia mea si cei doi copii tratam batranii asa cum ne trateaza ei zburam din casa imediat. Sau sa inteleg ca daca am fost inselat cu casa trebuie sa-i insel si eu cu intretinerea.