avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate anechitei

Activitate anechitei

Buna ziua.Dava mama îmi donează o moștenire de a ei, este strict necesar de a se face cadastru la un teren și o casa?
Buna seara.In ce condiții as putea sa vând un teren obținut prin moștenire testamentară dar care se afla in contract de arenda al fostului proprietar până în 2032.Va multumesc
Daca am dezbătut succesiunea și terenul este sub contract de arenda ,acesta se poate radia pentru a schimba arendașul?
Eu am trimis numai actele de identificare ,gen copie buletin,copie certificat naștere în rest nu am semnat nimic
Buna ziua Am o întrebare,
Daca au fost depuse actele de dezbatere a succesiunii și am acceptat moștenirea ,nefiind eliberate actele de moștenitor,pot renunța in momentul acesta la moștenire prin nesemnarea actelor de moștenitor sau trebuie declarație notarială de renunțare la moștenire din motive personale
Multumesc
Buna ziua .Ce se întâmplă cu terenul dat în arendă de către părinții care au decedat și noi moștenitorii am făcut succesiunea.Este obligatoriu vechiul contract sau se face alt contract cu noii mostenitori
Buna ziua.O moștenire dezbatuta dar nefăcută ieșirea din indiviziune se poate dona? Daca da ,cum și în ce conditii
Mulțumesc pentru răspunsuri dar eu voiam să întreb și dacă trebuie făcut cadastrul la fiecare lot in parte și case sau fiind moștenire nu trebuie făcut cadastrul
Mulțumesc pentru amabilitatea de a răspunde ,dar nu am înțeles aproape nimic.Puteti da un răspuns pe pașii de urmat intr-o situație ipotetica