avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate alexyxy

Activitate alexyxy

Multumesc.
Buna ziua ,revin cu o intrebare,si daca se poate doresc un raspuns competent.plata pensiei alimentare este stabilita prin lege a se efectua pana la implinirea varstei de 26 de ani,sau pana la terminarea studiilor superioare,insa daca tanarul(are varsta de 25 ani) a absolvit facultatea ,masterul,acum va urma doctoratul,dar are si un loc de munca bine remunerat,mai este obligatia de a beneficia de pensia alimentara ?Va rog,cateva lamuriri,respectiv ce prevede legea,se poate continua sau sista plata pensiei alimentare.Va multumesc.
Buna seara,intrebarea la care doresc un raspuns ,se refera la statutul si legea cultelor,preotii sunt functionari publici,in sensul legii 188/1999,raspund penal pentru faptele lor,de pilda,art.297-abuzul in serviciu,art.244-inselaciunea,,e,t,c, Va multumesc.
Multumesc frumos !La multi ani !
Buna ziua,scuzele mele.am omis a scrie ca in acel cimitir ,familia mea are 3 locuri de veci .iar in locul bunicii mele a fost depus un alt decedat .Multumesc.
Buna seara,nu doresc momentan deshumarea persoanei decedate,insa solicitarea mea era la modul legal,si ce pasi procedurali se pot face pentru a recupera celelante 2 locuri de veci ...
Buna seara,va supun atentiei un caz personal,si va rog foarte mult sa-mi acordati sprijin explicativ .Preotul satului a dispus inhumarea in locul de veci al bunicului meu, a unei rude care are alt nume de familie,care avea 2 locuri de inhumare in cimitirul comunal.Exista o cutuma ca fiecare familie sa-si inmormanteze persoana decedata in mormintele de familie,care se transmit din generatie in generatie,Nu am fost anuntati de exhumarea bunicului meu,si introducerea unei persoane decedate .Acum in acelasi loc de veci sunt 2 persoane decedate ,cu numede familie diferite cruci diferite,iar preotul a spus ca o eliberat acte de concesiune familiei persoanei decedate,Cimitirul este comunal,iar locurile de veci de transmit conform cutumei amintite mostenire din generatie in generatie.Unde trebuie sa ma adresez pentru a rezolva problema mai sus mentionata , Va multumesc,
Răspuns la discuția Notificare executor judecatoresc
Multumesc,am avut calitatea de girant la un imprumut din anul 2003,nu am alte detalii.
Buna ziua,am primit o notificare din partea executorului judecatoresc prin care sunt instiintat de o proprire a veniturilor fara a fi actionat in judecata,este posibila proprirea ,fara o actiune in instanta ?
Discuție Judecata
Buna dimineata,in calitate de girant la un credit bancar ,am primit somatie de executare si proprire pe conturi,am depus contestatie la executare ,care a fost admisa iar acum am primit dela judecatorie comunicare, obiectul dosarului fiind .contestatie la executare Fond .unde avand calitatea de contestator ,sa depun ca acte -cerere de chemare in judecata,intrebare pe cine chem in judecata -firma de recuperare sau societatea de executori ? va multumesc