avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Judecata

Buna dimineata,in calitate de girant la un credit bancar ,am primit somatie de executare si proprire pe conturi,am depus contestatie la executare ,care a fost admisa iar acum am primit dela judecatorie comunicare, obiectul dosarului fiind .contestatie la executare Fond .unde avand calitatea de contestator ,sa depun ca acte -cerere de chemare in judecata,intrebare pe cine chem in judecata -firma de recuperare sau societatea de executori ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 10 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe creditor il chemati in judecata, aica pe firma de recuperari.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita girant (co-imprumutat) mihairadugabriel mihairadugabriel Buna seara, In 2006 fostul sot a facut un credit de nevoi personale pe 10 ani fara ipoteca. La acest contract eu am intrat girant (co-imptumutat). In acest ... (vezi toată discuția)
Dupa admiterea irevocabila a contestatiei la executare creditorul se adreseaza executorului judecatoresc pentru executarea silita a aceluiasi contract! e legal? ctm ctm In 28 iunie 2012, judecatoria mi-a admis contestatia la executare, prin care contestam poprirea inceputa de creditor - prin tertul poprit - asupra pensiei, in ... (vezi toată discuția)
A doua rejudecare cu trimitere intr-un dosar de executare silita Astromedia Astromedia Rog frumos sa-mi raspundeti daca este legala a doau rejudecare si ce trebuie facut?. Sunt de 3 ani hartuit, ca parat intimat, intr-un dosar civil ... (vezi toată discuția)