avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate corina_chipirog

Activitate corina_chipirog

Răspuns la discuția radiere auto din circulatie
adica odata ce am scos fiscalul am radiat-o de la finante, dar scrie pe ceritifcatul fiscal ca e instrainata...cum ar trebui sa procedez ? nu vreau sa vina amenzi pe numele meu...
corina_chipirog a scris:

radiere fiscala si din circulatie


Răspuns la discuția radiere auto din circulatie
radiere fiscala si din circulatie
Răspuns la discuția masina vanduta si revanduta
Nu am scos fiscalul pentru ca masina o am pe hotarare judecatoreasca in urma partajului. Acum am vorbit cu fostul sot si mi-a facut procura sa pot scoate masina din evidenta fiscala si din circulatie. Masina e inmatriculata pe numele lui.
Buna ziua,

Am vandut anul trecut lui x o masina. Pana sa scot fiscalul acesta a vandut-o lui y, dar mi-a dat copie acte: masina, CI noul proprietar. Cand il contactez pe y ca i-am scos fiscalul in care am mentionat ca i-o vand lui ca sa-i fie mai usor la inmatriuclat, y a vandut-o lui z. Il sun pe z, si a zis ca nu vrea deloc sa o inmatriculeze, ba chiar ca vrea 4500 lei daca o vreau inapoi. Mentionez ca nu am nici un act in original al masinii. Cum pot radia masina din circulatie ?

multumesc
Buna ziua.

Am vandut o masina cuiva si pana am reusit sa scot fiscalul, a durat cateva luni, persoana in cauza a vandut-o mai departe, care la randul ei a vandut-o iar. Am reusit prin agentia unde a facut RCA-ul de curand, sa identific persoana. Cum procedez mai departe ?

multumesc
Răspuns la discuția Vanzare masina obtinuta la partaj
multumesc pentru raspuns
Imi puteti spune, va rog, cum se procedeaza pentru emiterea unui certificat fiscal, in cazul unei masini dobandite in urma unui divort ?
Mentionez ca in urma partajului am ramas cu o masina care e inmatriculata pe numele fostului sot si acum vreau s-o vand.


multumesc
multumesc frumos de raspuns!
buna ziua

in urma divortului am obtinut un autoturism. As dori sa stiu cum trebuie sa procedez sa transcriu autoturismul pe numele meu, avand in vedere ca este pe numele fostului sot si el este plecat din tara. Pot face si singura asta sau trebuie sa fie fostul sot prezent ?
multumesc