avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare masina obtinuta la partaj
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare masina obtinuta la partaj

Imi puteti spune, va rog, cum se procedeaza pentru emiterea unui certificat fiscal, in cazul unei masini dobandite in urma unui divort ?
Mentionez ca in urma partajului am ramas cu o masina care e inmatriculata pe numele fostului sot si acum vreau s-o vand.

multumesc
Cel mai recent răspuns: corina_chipirog , utilizator 15:24, 15 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Cu sentinta legalizata meregeti la RAR, politie si DITL si inmatriculati masina pe numele dumneavoastra apoi o vindeti.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere proprietar auto in urma unei hotarari de divort corina_chipirog corina_chipirog buna ziua in urma divortului am obtinut un autoturism. As dori sa stiu cum trebuie sa procedez sa transcriu autoturismul pe numele meu, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Problema masina dupa partaj lili118 lili118 Buna ziua Avem o problems cu masina. Daca se poate sa ne ajutati. In urma divortului masina este data fostei sotii, prin partaj. Ea nu a inmatriculat-o pe ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri liveta liveta ce fel de cerere trebuie sa depun in instanta ca sa-mi puna la dispozitie actul masinii de vanzare cumparare sau de inmatriculare ca nu pot dovedi ca masina a ... (vezi toată discuția)