avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate florescu74

Activitate florescu74

Da,dar în procesul verbal se specifica faptul că a fost ridicat laptop,nu hard disk.

trandafir2 a scris:

La ridicare s-a intocmit un pv.

Anul trecut am avut o percheziție la care au fost ridicate mai multe bunuri ,printre care mai multe telefoane mobile și un laptop. Zilele trecute am fost chemat să ridic aceste bunuri și spre surprinderea mea am primit într-adevăr telefoanele mobile ,dar în loc de laptop am primit doar hard discul,deși nu am fost anunțat de nici o percheziție informatica. Întrebarea este dacă acest lucru este legal sau nu? Mulțumesc.
Discuție Asistent broker
pentru a putea colabora cu un broker de asigurari,este necesar mai nou sa fii pfa?
cum pot rezilia un abonament orange,la care spun dansii ca mai am 7 luni de abonament,cica incheiat la distanta si cu care eu nu sunt de acord?
Răspuns la discuția Demisie la zi
ok,multumesc!
Răspuns la discuția Demisie la zi
si daca nu este de acord si eu parasesc serviciul actual prin demisie care sunt urmarile?
multumesc!
Discuție Demisie la zi
in cazul in care doresc schimbarea locului de munca,iar noul angajator cere incadrarea repede se poate pleca cu demisia la zi? multumesc!
este legal sau ilegal un comision de administrare de 234 ron la un imprumut de nevoi personale de 70000.daca nu care sunt caile de atac? multumesc!
Răspuns la discuția Asigurare facultativa de locuinta
da,exista
in cazul in care apare un eveniment asigurat la o polita facultativa a locuintei(de ex. incendiu),se plateste despagubirea asiguratului in cazul in care acesta nu detine acte de constructie a casei?