avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonament Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonament Orange

cum pot rezilia un abonament orange,la care spun dansii ca mai am 7 luni de abonament,cica incheiat la distanta si cu care eu nu sunt de acord?
Cel mai recent răspuns: florescu74 , utilizator 13:30, 9 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract incheiat fara semnatura clientului Madalinaisac Madalinaisac Buna ziua! Problema mea este legata de un contract care a fost incheiat abuziv, dupa parerea mea. In primavara, am primit un telefon de la Orange prin care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange in 24 ore de la semnare laurc laurc mama mea, \"tanara pensionara\" a fost sa incarce cartela la un dealer orange, insa vanzatorul a convins-o ce este mai bine pentru ea sa incheie un contract de ... (vezi toată discuția)
Abonament orange elkecri elkecri Buna ziua, Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel ... (vezi toată discuția)