In 2003 am cumparat un pamant cu concesiune pe 25 de ani unde am construit o casa impreuna cu fostul meu sot.Pe casa nu am nici un act doar autorizatia de constructie unde figureaza doar fostul meu sot.Rugamintea mea este daca imi puteti spune ce trebuie sa fac ca sa dovedesc ca accea casa exista(acte necesare) daca se poate vinde doar cu autorizatie de constructie si daca el o poate vinde fara acordul meu.Va multumesc.
Buna ziua.Am cumparat un teren cu concesiune si am construitt o casa in Campenesti langa Apahida impreuna cu fostul meu sot.In acte figureaza doar el si as dori sa stiu cum as putea impiedica vanzarea casei si a terenului fara acordul meu si cum as putea fi introdusa in acte ca si copropietar,care ar fi primi pasi pe care ar trebui sa ai fac.Va multumesc.
Eu impreuna cu fostul meu sot am facut o casa impreuna, as dori sa va intreb daca eu nu sunt trecuta in acte doar el,poate sa o vanda fara acordul meu?Va multumesc.
Buna ziua.As dori sa stiu daca pot face divortul la notar daca sotul nu se prezinta fiind plecat di tara.Iar daca se poate de ce acte am nevoie.Va multumesc anticipat.