Probati felul in care ati dobandit aceste bunuri de care vb.
Vorbiti de un ap de 2 camere.. e ala de care ziceti ca l-a cumparat tata, nu ? Nu aveti doua in acest moment, nu ?
Da este cumparat de tatal meu in urma vanzarii casei de la curte pana atunci locuind impreuna cu parintii mei.Parintii mei au peste 70 ani si din banii ramasi am cumparat un autoturism SH cu care ii ajut la piata,medic de familie ,cand au nevoie;Nu am 2 proprietati iar
din acesta in care eu locuiesc nu obtin venituri ceea ce s-a vazut din adeverinta de la ANAF(doar venituri din salarii).
Multumesc pentru raspuns
Salariile se repartizeaza in raport cu suprafata si nu cu nr de persoane !Gzele se repartizeaza la nr de persoane,la fel si apa daca nu aveti apometre.
1.Fosta sotie cere sa ii dau pensia de intretinere recalculata din 2010 pana in prezent conform indicelui de inflatie deoarece au crescut cheltuielile.Este corect sa se recalculeze pe anii 2010,2011,2012 si 2013 daca am platit pensia 25%din salariul meu?
2.In anii 2012,2013 pensia care am platit-o a fost de 40%din salariul meu deoarece s-a redus salariul si nu am facut atunci cerere de reducere.Pot sa scriu in intimpinare ca platind 40%din salariu are acoperita suma care o cere cu inflatia?
Va rog foarte mult ce sa scriu in intimpinare?Va multumesc !
O,nu vreau sa formulez o actiune impotriva fostei sotii referitoe la poze;ma gindeam sa scriu in intimpinare ceva de ex ca nu e legal sau nu face obiectul
Fosta sotie m-a dat in judecata ca sa-i maresc pensia alimentara spunind ca nevoile copilului au crescut (in prezent pensia este 25%din salariu) si pune niste poze ale mele de pe facebook aratind ca imi permit sa fac calatorii la sfirsitul fiecarei saptamani si ea cu copilul nuau bani suficientiEu trebuie sa fac intimpinare.Intrebarea mea este daca e legala folosrea pozelor mele postate de mine pe facebook in actiunea ei(poze facute de-a lungul anilor dar nu au data pe ele cand sunt facute)?Pe facebook am si poze elev fiind dar ea a selectat ce a vrut.Daca puteti sa-mi spuneti o lege in caz ca nu e legal sa pot scrie in intampinare.
Va multumesc pentru sprijin !
are sanse sa imi stabileasca pensia majorata cu rata inflatiei +diferenta rezultata conform indicelui de inflatie in situatia in care pensia care am platit-o in ultimul an a fost 40%din salariu meu actual?
este legal?
Am un copil caruia din 2010 ii platesc pensie alimentara.Incepind din 2012 salariul la noul loc de minca este jumatate fata de anul cand s-a stabilit pensia.Am depus dosar de reducere conform salariului si am primit 2 plicuri acasa cu intimpinare si cerere reconventionala.Sotia mea scrie in acea cerere ca eu am cumparat in 2012 un apartament ceea ce nu justifica veniturile mele.Mentionez ca pina in 2012 am locuit cu parintii mei la o casa ;tatal meu a luat decizia de o vinde si imediat au fost cumparate 2 apartamente:1 pentru parintii mei si 1 pentru mine(pot dovedi cu actul de vanzare de la tatal meu).
Mai mult sotia doreste sa i se reindexeze pensia cu inflatia fata de 2010(cand a fost stabilita pensia la salariul de atunci adica la dublul salariului de acum) conform unor indici de statistica pe care i-a anexat si mai doreste sa ii platesc o diferenta pentru fiecare luna conform inflatiei pina la zi.Pina la aceasta data eu am platit pensia corespunzator la 38%din salariul meu actual
ceea ce e cam mult dar sa mai platesc si din urma inflatia la pensia calculata conform vechiului salariu?
Trebuie sa depun intimpinare la aceasta cerere reconventionala?
Ce temei legal am(lege,art etc)? Va rog foarte mult ajutor!Va multumesc foarte mult pentru indrumarile si sfaturile dvs.