avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate FeticCristina

Activitate FeticCristina

Bună ziua!
Cine poate sa-mi spună și mie ce drepturi are familia monoparentala ( femeie + 2 copii minori, unul dintre copii primeste pensie alimentara)
Bună ziua!
Am trăit în concubinaj cu fostul soț de la 30sept 2018, în data de 28februarie 2020 am născut băiatul, în data de 5 martie 2020 ne-am căsătorit legitim ,iar pe 6iulie el a băgat acțiune de divorț.
Menționez ca sunt și am fost angajată, am trăit în casa socrilor ,ei stand în alt sat. Noi am construit acolo mult ,și investit atât salariului cât și al lui.
Ce pot face sa-mi recuperez măcar o parte din banii investiți acolo?
Sau unde sa ma adresez ,ca tot ce am făcut acolo am făcut fără autorizație, măcar sa primească și ei pedeapsa dacă nu înțeleg de buna voie
Bună ziua!
Ce se întâmplă dacă nu depun întâmpinare în procesul de divorț cu minor,
Menționez că am fost data de soț și mi-a venit comunicare Adresă
Bună seara! Se poate deschide acțiune pt pensie alimentara fara a baga divorț?
Va mulțumesc!
Bună ziua! În urma unor certuri am plecat de acasă, cu copilul de qan și 2luni,între timp sotul ,a trecut mașinile luate împreună după numele lui ,pe numele socrului meu. Dacă bag divorț cu partaj cum mai pot dovedi ca mașinile sunt bun comun și ca le-a înstrăinat după plecarea mea?
Răspuns la discuția Buna ziua!
BUNA ZIUA!
Acm vreo cateva zile am primit o SOMATIE-NOTIFICARE(cel putin asa scrie pe ea) : pentru punerea mea in intarzierein legatura cu rezilierea contractului de vanzare cumparare cu clauze de intretinere privind pe vanzatorii F. ION si F. Nita, cumparatori F. COSTEL si Eu in prezent Arghir Cristina-Florina pt imobilul situat in com Valea-Salciei, avand nr cadastral 20029, compus din casa de locuit si suprafata de1274 m. p contract autentificat de BNP Florica Marin sub nr 807/18 04 2011
Motivele notificarii
Prin contractul de vanzare -cumparare cu clauze de intretinere cu clauze de intretineredin 18.04.2011 am procedat la vanzarea imobilului casa de locuit si teren intravilan in suprafata de 1274 mp cu clauza de intretinere si abitatie viagera , in favoarea dumneavoastra si fiului nostruFETIC COSTEL. Chiar daca in prezent , in anul 2013 casatoria dumneavoastra si fiul nostru a incetat prin divort obligatiile asumate prin contractul de vanzare-cumparare sus amintit subzista, iar dumneavoastra de o perioada indelungata de timp nu v-ati achitat de obligatiile care va reveneau constand din'' procurarea alimentelor si prepararea hranei, imbracaminte, plata consumului de energie electrica si incalzire, asigurarea unor conditii decente de locuit, medic si medicamente in caz de boala, iar la deces inmormantare dupa obiceiul locului''. in prezent starea noasta de sanatate s-a degradat si pentru rezolutionarea amiabila a acestui litigiu si evitarea unor cheltuieli suplimentare legate de actiunea in justitie, taxa de timbru, onorariu avocat solicitam ca la data de 12 11 2016 ,ora 10;30 sa va prezentati la cabinet avocat I Constantin la adresa mentionata in antet.

La ce m-as putea astepta, avand in vedere ca eu n-am intrat in ccurtea aceea de 3 ani, ei s-au folosit de toata casa, si de tot ce eu aveam acolo. Nu sunt primita acasa, fostul s-a insurat ( partaj nu am facut , eu am ramas doar cu fetita) oricum daca vroiam sa le duc ceva nu primeau, eu nu-mi raspund nici la buna-ziua, spuneti-mi ce as putea face, ca l-a casa nu vreau sa renunt.
Va multumesc!

Răspuns la discuția Buna ziua!
Multumesc! O zi placuta!
Răspuns la discuția Buna ziua!
eu m-am casatorit in 2005 iar ai lui ne-au facut acte in 2011 ,(am divortat in 2013 si avem copil) e casa pe care am intretinut-o si am facut-o cum am vrut , actul e vanzare cumparare cu clauza de intretinere, v-am spus au incercat sa ma elimine din acte odata, si sentinta a fost definitiva si irevocabile, oare mai poate face ceva? eu acolo n-am mai putut intra si nici partaj nu am facut, nu mai stiu cum arata casa pe interior ,
Multummesc

in act se speune cat este evaluat , cat am platit si de restul banilor sa-i intretinem..... dar nemaiputand intra acolo, eu n-am mai avut contact cu ei.


[edit : conexare mesaje succesive]
Discuție Buna ziua!
Scuzati ca deranzez, dar am mare nevoie de un sfat. In urma cu 3 ani am divortat, ( eu si fostul sot avem acte pe casa in care am locuit, acum locuiesc fostii socrii) , dupa divort ei au deschis actiune sa ma scoata din actele casei, n-au putut, s-a judecat procesul la Rm. Sarat, au facut recurs la Buzau, de unde a venit definitiva si irevocabila. Am auzit ca se duc sa deschida actiune din nou, e posibil ca acum sa reuseasca sa ma scoata din acte?
Va multumesc!