avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! În urma unor certuri am plecat de acasă, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! În urma unor certuri am plecat de acasă, cu copilul ...

Bună ziua! În urma unor certuri am plecat de acasă, cu copilul de qan și 2luni,între timp sotul ,a trecut mașinile luate împreună după numele lui ,pe numele socrului meu. Dacă bag divorț cu partaj cum mai pot dovedi ca mașinile sunt bun comun și ca le-a înstrăinat după plecarea mea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contează data achiziționării bunurilor. Veți solicita cotă din valoarea bunurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu probleme katy1988 katy1988 Buna ziua, am o întrebare, de 1 an sunt separat de soție ca și locație, am lăsat-o pe ea in casa cu copii și eu am plecat deoarece erau din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)
Partaj cu apartament ipotecat danyleca danyleca Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in problema patajului. Abia am terminat divortul si vreau, cand primesc hotararea sa facem si partajul. Avem un apartament ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune?cum dovedesc ca sunt facute in timpul casatoriei? Lucyaly Lucyaly buna seara...sunt in divort cu sotul..avem termen in decembrie...am o intrebare...dupa terminarea divortului am de gand sa deschid partaj asupra bunurilor ... (vezi toată discuția)